Buna seara si sper sa nu fi gresit forumul. Cum spune si titlul acestui topic, am o problema cu acesti "hoti" dar sa nu va plictisesc si sa trec direct la subiect. In urma cu cateva luni, mai exact de prin octombrie 2013 facturile de la enel au venit pana in prezent pe 0. In ianuarie 2014 am facut o sesizare la dansii pentru simplul fapt ca facturile veneau in continuare pe 0 iar indexul pe care l-am vazut afisat de contoar era mult mai mic decat cel pe care il citise in luna octombrie. In urma sesizarii aceastia au venit si au inlocuit contoarul(mentionez ca eu nu eram acasa, era sotia si aceasta a semnat fisa de inlocuire a contoarului) urmand a ma prezenta in fata unei comisii pentru a desigila contoarul si a vedea ce sa intamplat. Zis si facut, m-am intalnit cu dansii unde am fost acuzat ca am intervenit cu un "soft specializat" si am dat indexul inapoi. Acestia mi-au spus ca se va face o recalculare pe ultimul an urmand sa primesc o factura pe care va trebui sa o platesc in decursul a 5 zile altfel risc sa raman fara energie electrica. Astazi m-am trezit cu factura acasa in valoare de 3530lei, din care am observat ca apar si niste cheltuieli, parerea mea nejustificate. Eu nu am cerut sa mi se schimbe contoarul, ei au specificat in factura ca au schimbat contoarul la cererea mea, ei au verificat instalatia si pentru asta eu trebuie sa platesc s.a.m.d. Eu ce pot sa fac in acest caz, ma gandeam sa platesc factura si pe urma sa ii dau in judecata pentru a imi recupera prejudiciul. Astept pareri/sugestii din partea dumneavoastra. Va multumesc si o seara placuta.
In vara acestui an am achizitionat un autoturism din orasul Targu-Jiu. Pana in prezent fostul proprietar nu mi-a trimis fisa fiscala si fisa de inmatriculare. Din cate am inteles de la o cunostiinta a acestuia acesta este plecat in strainatate pe o perioada nedeterminata. Se poate ca fostul proprietar sa intocmeasca o imputernicire sau procura prin care aceasta cunostiinta a lui sa poata mearga la Fisc pentru a achita datoriile si totodata a radia masina urmand sa imi trimita actele necesare pentru a inmatricula masina? Multumesc si va doresc o zi placuta.