multumesc pentru raspuns dar am o nelamurire referitoare la : • Alte acte pe care solicitantul le considera necesare pentru motivarea cererii sale : 1. acte de studii, livret militar, carte de munca pentru cei care si-au insusit numele solicitat in exercitarea profesiei . Eu am doar carnet de elev cu numele initial...este obligatoriu sa aduc alte acte asa cum zice acolo?
In ziua in care implinesc 18 ani pot sa depun cerere sa imi schimb numele de familie? precizez ca de fiecare data imi este pocit numele si ma deranjeaza ... cum pot sa mi-l schimb?
Buna ziua, am cumparat cateva casti si am decis sa vand o parte pe un website de specialitate , unde am doar calificative pozitive. Dupa un timp ma contacteaza un tip si imi spune sa ne intalnim sa probeze castile si apoi le cumpara pe loc si ii spun clar: daca are defect de fabricatie ti le inapoiez iar pe (editat) am bifat : Produsul nu se returneaza. Ok domnul nu a cumparat pe website-ul respectiv , asa a vrut el, apoi a2a zi ma suna si imi spune ca nu le mai vrea pentru ca sunt fake in timp ce am mai vandut la o persoana care a fost atenta la detalii si nu mia reprosat nimic. Acum ma ameninta si imi spune ca telefonul meu se afla in evidenta politiei dar si el ma cauta personal. Domnul are dreptate ? voi fi amendat sau ceva de genul? nu mi se pare corect sa ma ameninte din moment ce el nu citeste regulamentul de pe website.