va multumesc anticipat pt raspuns.Astazi am primit rezolutia de la parchet,fiind scoaterea de sub urmarire penala cu amenda administrativa de 1000,plus 100 cheltuieli juridice.Intrebarea mea este daca dupa plata amenzii o sa pot sa i-mi recuperez permisul,sau politia trebuie sa-mi intocmeaca si ei un proces verbal,cu suspendarea permisului pe 90 de zile de la rezolutie inainte,si doar dupa expirarea celor 90 de zile o sa pot sa i-mi recuperez permisul/
va salut cu stima.
in urma cu 3 luni am circulat pe drumurile publice cu o motocicleta neinmatriculata a unui prieten,posedand doar permis de conducere cat B,C#-o.Am fost oprit de politie,mi s-a retinut permisul de conducere,eliberindu-mi o dovada fara drept de conducere.In urma cu o saptamana am primit citatie de la parchet sa ma prezint pe data de 1 nov,la parchet.M-am prezentat si procurorul care se ocupa de dosarul meu a inaintat dosarul in instanta.Intrebarea mea este,pt faptele comise mi se poate anula dreptul de a conduce autovehicole,si daca ar fi mai bine sa-mi angajez un avocat?
va multumesc!