avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate sirroco

Activitate sirroco

Ok, un raspuns avizat. Multumesc mult.
Probleme , nu stiu ce ar putea aparea. Ma gandeam ca sa ceara vreo dauna ceva dar parca nu cred. Firma fiind destul de mare totusi.

Avand in vedere ca nu am facut nimic la ei ... nici ei nu au pagubit( in ideea ca nu am facut ceva care mai apoi sa fie gresit. ), nici eu nu m-am imbogatit (n-am fost platit.)

Cred ca ar fi ultima intrebare : Oare faptul ca incepe facultatea(anu IV) ar putea fi un caz de forta majora ? :)

Oricum in octombrie o sa mai incerc o data sa vorbesc cu respectivul.
Nu, ideea era sa nu am probleme din cauza lui, d'aia vreau sa scap de contract. Nu cred ca il intereseaza pe el de mine :).

Daca mi-ai putea spune si la ce te referi cand zici "cu lectia invatata" , multumesc.

Si as putea sa fiu mai bataios, dar momentan nu stiu exact care sunt drepturile mele ... nu pot sa ma duc sa fiu tare in gura fara sa stiu cam cum stau. Ca asa puteam sa fiu al naibi de prima data cand i-am zis ca vreau sa plec, dar am zis sa vad care e treaba cu contractul, sa mai intreb si pe altii .. si apoi vad care va fi pozitia mea.

Multmesc de raspunsuri ... nu credeam ca mai raspunde cineva.
Multumesc pentru raspuns. :)

Acesta este tot contractul, nu am ce sa mai adaug.
La momentul la care am semnat, era vorba ca trebuie sa fac 10 note de comanda, dar daca nu mai am timp .. nici o problema. A insistat sa semnez contract pentru ca il intereseaza clauza de confidentialitate in special. Contractul a fost semnat de mai multi. Initial a fost semnat acest contract, apoi unul in care se specifica si numar de ore .. si altele.

Pe acela nu l-am mai semnat.

Contractul a fost semnat ... prin aprilie. Am fost luna trecuta pe acolo in ideea de a-l rezilia, dar a zis ca nu se poate.

In mare la el la firma nu am facut nimic . Ori nu am avut timp , ori nu avea el calculatoare ... asa ca nici eu nu am mai trecut pe acolo. Nici acum nu insista prea mult sa trec pe acolo, dar .. ma gandesc ca cine stie .... nu vrea sa am alte probleme.
Last ...... UP! :(
UP!

Help please ...
Nu, nu e prevazuta nicaieri.

Ce risc daca ii zic: Nu mai vin.
Salut,

Am semnat un astfel de contract. Din pacate nu mai am timp sa indeplinesc sarcinile. Acum as vrea sa renunt la el. Patronul a zis ca nu se poate, ca o data semnat e bun semnat.

Pun cate ceva din contract:

Obligatiile Partilor:
Executantul:
a) sa se prezinte la solicitarea beneficiarului pentru prestarea activitatilor prevazute la art1( programe informatice conform note de comanda )
b) sa-si asume raspunderea pentru volumul , cantitatea, calitatea prestatiilor si/sau produselor executate.
c) sa pastreze secretul asupra datelor si informatiilor cu care vine in contact.

Riscul contractului:
In situatii imposibilitatii de executare a uneia din obligatii datorita cazului fortuit sau fortei majore, executantul va lua imediat toate masurile posibile de evitare a unor eventuale pagube si va instiinta beneficiarul.
Daca obligatia devine doar partial imposibil de executat, contraprestatia corelativa se reduce in mod corespunzator.
Orice paguba adusa beneficiarului din vina executantului va fi suportata de acesta integral

Prevederi Finale

Ambele parti se obliga sa execute obligatiile asumate prin semnarea prezentului contract cu buna-credinta.
Prezentul contract paote fi modificat sau completat prin act aditional semnat de ambele parti.
Clauzele se completeaza si se interpreteaza conform prevederilor dreptului comun
Solutionarea eventualelor divergente se poate face prin conciliere directa intre parti in termen de 10 zile lucratoare. Asta nu impiedica sesizarea instantei de judecata.
Orice litigiu decurgand din / in legatura cu prezentul contract se va solutiona de catre instanta judecatoreasca de drept comun.
Raporturilor juridice izvorate din prezentul contract nu li se aplica dispozitiile prevazute in legislatia muncii.

Cam asta e tot contractul.

Asptept si eu un sfat. Eu vreau sa inchei acest contract. La inceput era vorba ca daca nu mai am timp nici o problema .. . acum ... s-a razgandit.

Multumesc.