Am semnat un astfel de contract. Din pacate nu mai am timp sa indeplinesc sarcinile. Acum as vrea sa renunt la el. Patronul a zis ca nu se poate, ca o data semnat e bun semnat.
Pun cate ceva din contract:
Obligatiile Partilor:
Executantul:
a) sa se prezinte la solicitarea beneficiarului pentru prestarea activitatilor prevazute la art1( programe informatice conform note de comanda )
b) sa-si asume raspunderea pentru volumul , cantitatea, calitatea prestatiilor si/sau produselor executate.
c) sa pastreze secretul asupra datelor si informatiilor cu care vine in contact.
Riscul contractului:
In situatii imposibilitatii de executare a uneia din obligatii datorita cazului fortuit sau fortei majore, executantul va lua imediat toate masurile posibile de evitare a unor eventuale pagube si va instiinta beneficiarul.
Daca obligatia devine doar partial imposibil de executat, contraprestatia corelativa se reduce in mod corespunzator.
Orice paguba adusa beneficiarului din vina executantului va fi suportata de acesta integral
Prevederi Finale
Ambele parti se obliga sa execute obligatiile asumate prin semnarea prezentului contract cu buna-credinta.
Prezentul contract paote fi modificat sau completat prin act aditional semnat de ambele parti.
Clauzele se completeaza si se interpreteaza conform prevederilor dreptului comun
Solutionarea eventualelor divergente se poate face prin conciliere directa intre parti in termen de 10 zile lucratoare. Asta nu impiedica sesizarea instantei de judecata.
Orice litigiu decurgand din / in legatura cu prezentul contract se va solutiona de catre instanta judecatoreasca de drept comun.
Raporturilor juridice izvorate din prezentul contract nu li se aplica dispozitiile prevazute in legislatia muncii.
Cam asta e tot contractul.
Asptept si eu un sfat. Eu vreau sa inchei acest contract. La inceput era vorba ca daca nu mai am timp nici o problema .. . acum ... s-a razgandit.
ne putem gindi ca daca nu exista modalitate de incetare a contractului, putem da o asa zisa demisie in care specificam motivele si pe care incercam sa-l convingem pe "dl. patron" sa o semneze, lucru pe care este putin probabil ca-l va face. daca dinsul face atita galagie in ideea de a speria omul,adica "derutarea adversarului" ,atunci, imi iau un martor care sa fie de fata cind "seful" nu ne semneaza demisia si ne legam si de faptul ca suntem nestiutori , abia acum aflind ca un contract fara modalitate de incetare este cu semnul intrebarii. as dori sa stiu : dinsul in ce conditii inceteaza contractul? sa vedem ce zice ca sa stim de ce ne luam. daca este patron nu inseamna ca este si istet.
Demisie fortata!
mihai15mai
Buna ziua!
Am si eu niste nelamuriri care sper sa le pot clarifica aici.
Sunt angajat la firma la care lucrez de un an si cateva luni, acum ceva vreme mi s-a ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului !
svixer
Buna seara !
Un scurt istoric ..Domnul x se anagajeaza ca sofer pe tir la o firma mica (unde era si este singurul angajat), firma respectiva are probleme ... (vezi toată discuția)