Imi cer scuze pentru deranj, as vrea sa ma sfatuiti cum ar trebui sa fac o cerere pentru justificarea neprezentarii mele in calitate de martor la organul de politie datorita faptului ca locuiesc in strainatate si am fost instiintata cu intarziere. va multumesc, calina
in primul rand, doresc sa va multumesc pentru raspunsurile date!!! Apoi as dori sa mai adaug niste intrebari daca este posibil, deoarece eu cu asemenea probleme nu m am confruntat niciodata: trebuie sa sun acolo sa intreb despre ce este vorba si sa justific neprezentarea mea in termen sau trebuie neaparat trimisa o cerere scrisa?ca si dovezi poate fi suficient faptul ca eu sunt plecata din tara de mult timp ....iar citatia a fost lasata in bloc unde dupa cum am specificat,eu nu locuiesc, dand faptul ca sunt plecata din tara....noroc ca a vazut o cineva si mi a transmis mesajul. Cum sa inchei problema asta ? continue sa ma citeze ? multumesc
as vrea sa va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie:am primit o citatie in care am fost chemata in calitate de martor la un organ de politie, dar eu nu cunosc persoana in cauza, inculpatul.Nu m_am prezentat deoarece lucrez in strainatate si am fost instiintata tarziu....in incheierea citatiei scrie" in caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prevazute de art. 198 C.pr.pen." ce inseamna asta si ce ar trebui sa fac sa inchei problema?