avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate picolla

Activitate picolla

Răspuns la discuția Executare silita
Mama mea mai are impreuna cu tatal meu o casa care este mostenire de la parintii tatalui meu, iar casa fratelui meu a fost construita pe un teren care a fost de asemenea mostenire de la bunici.Din cate am inteles de la tatal meu avocatul nostru este descurajat de modul in care se ocupa judecatoria de acest proces, nu vor sa ia in considerare nici un fel de act adus de avocat sau dovada,avocatul spunand ca in felul acesta o sa pierdem procesul...De ce nu a actionat unchiul meu mai demult pt executare silita, cum poate dovedi ca acea casa a fost vanduta pentru a ,,deghiza'' o anumita actiune, pana la urma suntem mai multi frati si e normal ca fiecaruia sa ne revina bunurile parintilor.
Buna seara!Sper sa ma ajutati cu niste raspunsuri!In urma cu cativa ani unchiul meu i-a incredintat mamei o suma de bani spre pastrare pana la revenirea acestuia in tara.Intre timp mama mea a plecat in strainatate, iar atunci cand a revenit a constatat ca banii lipsesc din casa.Unchiul a dat-o in judecata pe mama mea,in anul 2007.Primul proces a fost castigat de noi, apoi unchiul a facut recurs si ne tot judecam din 2007 pana astazi.Ultima data unchiul meu a castigat dar avocatii nostri n-au mai facut recurs si au lasat lucrurile sa curga de la sine.Pentru ca nu i-am innapoiat banii, s-a trecut la executare silita, am schimbat avocatii si am mers mai departe.Mama mea dupa primul proces din 2007 pe care l-am castigat i-a facut fratelui meu acte pe casa, prin vanzare-cumparare.Casa a fost initial a parintilor mei, tata nefacand parte din proces.Ce se intampla in continuare in conditiile in care mama mea nu mai are nici un fel de bunuri, decat un salariu in strainatate?Daca acea casa este acum proprietatea fratelui meu este posibil ca acesta sa o piarda?Avocatii unchiului au deschis acum proces pentru acea casa care intre timp a mai fost imbunatatita de fratele meu.Nu se imparte casa intre parintii mei si fratele meu??Cum se face executarea in conditiile astea?Procesul s-a terminat astazi, dar nu este definitiv...inca nu stiu toate detaliile.