Multumesc pentru sprijinul acordat ... dar eu chiar is necajit ca este vorba despre abuz de putere din cauza caruia am ramas fara permisul de conducere care nu m-a costat 2 lei.....
in privinta sanselor de anulare a procesului verbal is rezervate sansele deoarece citind acuma procesul verbal observ ca la"Alte mentiuni"este specificat ca "recunosc fapta si nu am de facut si regret touted acestea" ar exista sanse de anulare a procesului verbal?
Asta ar fi logica daca nu a constatat politistul nu ar avea ce face fara dovezi concrete nu doar marturiile unor participanti la trafic insa cea ce vreau sa zic este ca intr-un fel suptil am fost amenintat ca daca nu semnez procesul verbal nu voi primi doar o periada de 30 de zile ci una de 90 de zile insa ce-a ce m-a deranjat a fost ca a venit dupa mine in sala de clasa ca dupa un infractor de parca am facut o crima sau un accident si am fugit de la fata locului si mi-a patat reputatia mea de elev .....
probabilitatea ca sa se intample ceva este foarte scazuta ca in aces oras in care locuiesc toti is "una cu pamantul" varianta cu contestatia in acest oras ar pica :((
buna seara am o nelamurire in privinta in care mia fost suspendat permisul de conducere, si as dori sa ma sfatuiti sau sa imi spuneti daca este legal. ieri am ramas fara permisul de conducere pe motiv ca nu am acordat prioritate dar aceasta fapta a fost reclamata de un alt conducator auto, care sustine ca eu nu iam acordat prioritate, el a sunat la politie urmarindu-ma pana unde am parcat masina(in fata scolii) in timpul orelor am fost "vizitat" de catre un agent de la circulatie plus D-l director, iar jos inca de 3 agenti, aceasta contraventie nu a fost constata de catre un organ al legi, ei bazandu-se pe marturia unui participant la trafic, intrebarea este urmatoarea: se poate asa ceva?este legal? si ce trebuie facut mai departe?