avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Activitate ghost44

Activitate ghost44

Va multumesc foarte mult pentru raspuns si promptitudine !! Toate cele bune !
Buna ziua ! Daca m-ati putea ajuta cu o informatie, v-as fi foarte recunoscator ! Am avut de curand cerere in Instanta pentru reabilitare judecatoreasca. Cererea de reabilitare a fost admisa de catre Instanta de judecata in ziua de 12.06.2014. As dori sa stiu, ce trebuie sa fac ptr a se opera efectiv stergerea cazierul judiciar de la Politie :
1) Se sterge automat intr-un anumit termen ?( si daca da, cam in cat timp), sau ...
2).... trebuie sa merg personal la Politie cu hotararea definitiva si legalizata a Instantei ?
Va multumesc anticipat si o zi buna sa aveti !
Uitasem sa mentionez ca valoarea creditului era de 5.000 lei pe termen de pe 6 ani, rata fiind de 150 lei pe luna. Multumesc !
Am avut un credit contractat la Banc Post la care, dupa doi ani de plata, ramanand fara serviciu, nu am mai putut plati ratele.Evident ca,atunci,in 2009 am anuntat si banca in legatura cu acest aspect. Recent, am vazut pe portalul instantelor ca a existat un dosar pe rol pe numele meu, cu executare silita ptr acel credit, executare care pe data de 25.05.2010 fost admisa de instanta . Dar de atunci nu a luat nimeni legatura cu mine. Acum, in 2014 este prescrisa sau nu? Va multumesc ptr lamuriri !
Răspuns la discuția REABILITARE JUDECATOREASCA
Multumesc pentru informatie.O zi buna.
Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea: in luna Aprilie 2001 am fost arestat pentru implicarea intr-o infractiune. La cateva luni am fost condamnat la o pedeapsa de 6 ani inchisoare, aceasta ramanand ulterior si definitiva.In septembrie 2004 am fost eliberat conditionat.As dori sa stiu daca reabilitarea se calculeaza de la data eliberarii conditionate sau de la data terminarii de drept a executarii. Sau mai exact, in ce an se poate face cerere de reabilitare in cazul meu. Va multumesc frumos pentru informatii.