avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate shocata

Activitate shocata

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Si eu am luat. Mi-au marit nota cu 2.15. Deci, rămân la părerea că nu au știut sa adune!
Nu stiu daca e cea mai buna solutie. Exista riscul sa greseasca centralizarea. :)) E dead-line miercuri, ora 22.00?
Draga avocatelule2011, da-mi voie sa ma autodenunt. Am picat pentru ca nu am invtat. Paradoxul este ca nu am picat la materiile la care nu am invatat, ci din cauza celeia la care, dupa barem, " plecam din 10". Am luat 5 si putin. Tot mai sper ca, la mijloc, e vorba despre o greseala materiala, ca mi-au trecut gresit nota. Si tot incerc sa le gasesc scuze.

Daca se va dovedi ca am dreptate, cam ce ar trebui sa fac? Imi poate compensa cineva sau ceva stresul trait in aceste zile, pana la rezultatele finale? Ar trebui sa ii dau in judecata ca nu dorm bine noaptea?

Si, daca nu voi avea dreptate? Daca mi-am evaluat o singura materie din 4 gresit, si, in loc de 10, de fapt meritam 5, dupa un barem pe care eu nu l-am vazut? In situatia asta, spune-mi tu ce ar trebui sa fac si cum sa invat la anu'.
Eu cred ca, in ceea ce ma priveste, este o greseala. Mi-am apreciat corect nota la 3 materii, iar la cea de a patra diferenta este de 4 puncte si.... Adica, dupa barem as fi luat 10, dupa corectarea lor 5.60. Incredibil... Daca nu voi face nimic la contestatii, poate imi spune cineva ce si cum ar trebui sa invat. Vorbesc despre penal, ca acolo a fost buba.