avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters228458

Activitate ContSters228458

Multumesc tuturor pentru raspunsurile prompte. Se pare atunci ca va trebui sa ma conformez ultimei decizii.

O seara frumoasa.
Alimanescu George a scris:

La Curtea de Apel. Termenul este de o luna de la pronuntarea hotararii din recurs.

P.S. Nu cumva prima data v-ati judecat pe somatie sau ordonanta de plata? Pentru ca in acest caz nu exista autoritate de lucru judecat.

prima data a fost: "somaţie de plată cheltuieli de judecată"
al doilea proces: "pretenţii CONTRACTUALE"

problema este ca in ambele cazuri sumele si detaliile contractuale coincid.
Alimanescu George a scris:

Nu v-ati gandit sa invocati exceptia autoritatii de lucru judecat?
Invocati-o pe calea revizuirii. Art.322 pct.7 Cod procedura civila.

sincer nu am stiut ca pot face acest lucru ... gresala mea a fost ca nu am cerut indicatii detaliate unui avocat anterior celui de al doilea proces.

calea revizuirii unde se poate invoca? cumva la Curtea de Apel?

Multumesc
nicko_sylvia a scris:

...si nu "v-a scapat gura" sa spuneti judecatorului ca v-ati mai judecat in acest sens? :d

am depus chiar si copie dupa solutia procesului anterior :)
si aceasta cerere de revizuire ar trebui sa o fac la Curtea de Apel daca nu ma insel ?
exact ... am avut 2 procese pt aceiasi cauza si acelasi contract ... singura diferenta e ca pe cel din Bucuresti l-am castigat in anul 2010 iar pe cel din Pitesti (an 2011) l-am pierdut ... de aceea sunt si intrigat de respingerea recursului
Buna ziua,

In anul 2010 am fost actionat in instanta la Tribunalul sectorului 4 de pe langa judecatoria Bucuresti intr-un dosar imi care mi se cereau daune / despagubiri / penalizari / restante pentru un contract incheiat anterior cu Romtelecom SA. Procesul s-a finalizat intr-un mod pozitiv pentru mine respectiv: "Respinge cererea formulată de creditoarea S.C. ROMTELECOM S.A., cu sediul în .... în contradictoriu cu debitorul ....... cu domiciliul în ......., ca neîntemeiată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 11.06.2010. "

Pana aici toate bune si frumoase pana in anul imediat urmator.

In anul 2011 am fost din nou actionat in instanta pentru aceiasi cauza / acelasi dosar dar de data aceasta la judecatoria Pitesti. Romtelecom SA a castigat procesul initial iar solutia recursului facut a fost urmatoare: "Respinge recursul ca nefondat. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică. "

Spuneti-mi va rog cum as putea proceda mai departe si cum as putea contesta respingerea recursului? Cui ar trebui sa ma adresez si ce baza legala ar trebui sa am ?

Multumesc anticipat pentru raspuns.

O zi frumoasa.

Razvan