avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recurs respins - pretenþii CONTRACTUALE - Materia ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recurs respins - pretenþii CONTRACTUALE - Materia juridica: Comercial

Buna ziua,

In anul 2010 am fost actionat in instanta la Tribunalul sectorului 4 de pe langa judecatoria Bucuresti intr-un dosar imi care mi se cereau daune / despagubiri / penalizari / restante pentru un contract incheiat anterior cu Romtelecom SA. Procesul s-a finalizat intr-un mod pozitiv pentru mine respectiv: "Respinge cererea formulată de creditoarea S.C. ROMTELECOM S.A., cu sediul în .... în contradictoriu cu debitorul ....... cu domiciliul în ......., ca neîntemeiată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 11.06.2010. "

Pana aici toate bune si frumoase pana in anul imediat urmator.

In anul 2011 am fost din nou actionat in instanta pentru aceiasi cauza / acelasi dosar dar de data aceasta la judecatoria Pitesti. Romtelecom SA a castigat procesul initial iar solutia recursului facut a fost urmatoare: "Respinge recursul ca nefondat. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică. "

Spuneti-mi va rog cum as putea proceda mai departe si cum as putea contesta respingerea recursului? Cui ar trebui sa ma adresez si ce baza legala ar trebui sa am ?

Multumesc anticipat pentru raspuns.

O zi frumoasa.

Razvan
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2011
ContSters228458, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters228458 , utilizator 23:53, 4 Noiembrie 2011
cum sa fiti actionat in instanta pentru aceeasi cauza? (acelasi contract?)..."din an in an"?!:-/
exact ... am avut 2 procese pt aceiasi cauza si acelasi contract ... singura diferenta e ca pe cel din Bucuresti l-am castigat in anul 2010 iar pe cel din Pitesti (an 2011) l-am pierdut ... de aceea sunt si intrigat de respingerea recursului
Nu v-ati gandit sa invocati exceptia autoritatii de lucru judecat?
Invocati-o pe calea revizuirii. Art.322 pct.7 Cod procedura civila.
...si nu "v-a scapat gura" sa spuneti judecatorului ca v-ati mai judecat in acest sens? :d
si aceasta cerere de revizuire ar trebui sa o fac la Curtea de Apel daca nu ma insel ?

Alte discuții în legătură

Revizuirea hotararii Liliana Tanase Liliana Tanase Am castigat un proces la tribunal. La curtea de apel am pierdut. La ce instanta trebuie sa adresez cererea de revizuire a hotararii definitive si irevocabile ... (vezi toată discuția)
Revizuire shhomerul shhomerul in cazul unei revizuiri a unei hotarari a instantei de recurs atunci cand s-au judecat doua recursuri atat al paratului cat si al reclamantului care este ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare manuelaturcu manuelaturcu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati ! Am avut un recurs la Curtea de Apel Pitesti . Instanta s-a mai pronuntat intr-o cauza asemanatoare cu a mea , ... (vezi toată discuția)