avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate avocatel2011

Activitate avocatel2011

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Asa e, am gresit generalizand, vad ca sunteti 3 muschetari, o revolutie si o teorie a conspiratiei!restul isi vad de treaba lor, asteapta contestatiile sau se apuca deja de invatat..lor le urez bafta!
Da, sunt de acord sa dam examenul pana intra Toata lumea!!!Asa e corect!: )
Astept si eu sa vad unul pe forum care sa zica.."Am picat ca n-am invatat suficient,pun burta pe carte si la anul iau sigur!"
Sa inteleg acum ca unii ar vrea sa fie corectati dupa un nou barem-eventual propriu iar altii sa isi vada lucrarea si sa o corecteze cu ei acolo. Daca toti cei 1700, sau cati sunt picati vor acelasi lucru inseamna sa le stea comisia aia de corectori la dispozitie vreo juma de an, ca sa inteleaga fiecare ce si unde trebuia scris.
Vad ca excludeti din start varianta ca la un examen se pica din alte motive in afara de ala pe care v-ati axat:furtul.Toti sunt bine pregatiti si sunt furati..trist.
Si daca promovau 90% examenul asta, ceilalti 10 % picati ar fi postat p-aci ca au fost furati si nedreptatiti si ca fac revolutie sa intre si ei...tipic romanesc
In Hot. UNBR 04/2011 gasiti raspunsul la problema cu al 3-lea corector
"Contestaţiile se soluţionează de către Comisia de contestaţii. Lucrările Comisiei
de contestaţii încep în cel mult 3 zile de la expirarea termenului prevăzut la alin. (1).
Art.33. - (1) În vederea soluţionării contestaţiilor, lucrările scrise vor fi resigilate şi
renumerotate, fiind înscrise într-un borderou separat.
(2) Fiecare lucrare a cărei notă iniţială a fost contestată se recorectează de către 2
membri ai Comisiei de soluţionare a contestaţiilor.
(3) În cazul în care se constată o diferenţă mai mare de un punct între notele celor 2
corectori şi cel puţin una dintre note este minimum 5 sau dacă diferenţa dintre media
stabilită de Comisia de corectare şi de Comisia de soluţionare a contestaţiilor este mai
mare de 1,5 puncte, în favoarea candidatului, nota finală va fi stabilită de o comisie formată
din cei 2 corectori membri ai Comisiei de soluţionare a contestaţiilor şi un arbitru desemnat
dintre ceilalţi corectori prin tragere la sorţi de către Preşedintele Comisiei de examen."
Neavocatul-nu transforma asta intr-un razboi intre respinsi si admisi, toti am trecut prin aceeasi mizerie si ne despart poate cateva sutimi, care nu ma fac pe mine mai bun ca pe altul..Am semnalat si eu aceleasi probleme ca si restul, dar pur si simplu au fost niste postari in care mi s-a parut ca se exagereaza cu tot felul de teorii si generalizari
Muccelmic-ma refeream ca e criza anul asta si nu au mai avut bani sa dea spaga si sa intre asa multi ca pana acum..: )
Nu zic ca nu au fost nereguli..au fost crunte, nu m-a schimbat cu nimic faptul ca eu sunt de alta parte a listei, m-am pus in locul vostru si stiu exact ce as fi gandit si eu daca picam..ma gandeam la multe, dar nu sf-uri cum ca eu am facut de 9 si m-au picat ca nu stiu ce plan diabolic e ca sa ia doar 15 oameni, sau 10.
Ce semnalez eu ca probleme sunt felul ambiguu in care au fost formulate unele subiecte si faptul ca baremul a fost prea sintetic, nu te puteai estima corect dupa el, ar trebui publicat si ghidul lor de corectare, ca sa vezi negru pe alb ce trebuia scris exact la fiecare punct.Oricum sinteza e o loterie si o mizerie si ar trebui scoasa si facut ca la INM.Asta e parerea mea, si eu va respect parerea, dar e pacat si fata de cei care au luat sa transformati in cu totul altceva acest examen.
Buna intrebare Mita86!:))Am si eu una pentru tine:cat ai luat la penal?