avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Activitate Cornel Stefan

Activitate Cornel Stefan

Răspuns la discuția va rog sa-mi spuneti
va multumesc mult pentru sfaturi , el a tinut sedinta cu cei din firma ca sant nebun si ca ma da injudecata nu stiu ce sa mai fac nu mai mam dus la servici din 02.11.2011 pentru ca el tipa la mine poate sa mi desfaca contractul de munca indiscplinar el foloseste numele meu si ia comenzi in numele meu
am lucrat la o casa de expeditie 2 luni si de la 01.11.2011 mi-am bagat demisia pentru motivul, trebuia sa semnez eu comenzile de intermediere eu neavand acest drept si mai multe motive plus am vazut ca pe bursa foloseste numele altei persoane ,el nu a
aceptat si nici plata salariului demisia dar nici nu am primit scris motivul de ce nu o acepta eu iam trimis demisia prin posta demisia , dar nu am primit nici un raspuns intcontinuare se foloseste de numele meu prin abonamentul pe bursa ,va rog sa-mi spuneti si mie daca are acest drept el daca am vazut ca nici demisia nu o acepta si nici salariul nu am respedtat preavizul incontinuare el se foloseste de numele meu ,plus a facut o acuzatie asupra mea zicind ca sunt nebun si ma da in judecata ca iam dezonorat firma
va multumesc din suflet celor care mia raspuns
asa vor uni sa se inbogateasca pe spatele altora

va rog frumos sa-mi spuna
am fost angajat cu contract individual de munca cu functia de agent transporturi COD 413301 pe 4 h dar la acest contract de munca nu a fost atasata fisa postului nu mi adus la cunostinta si nu a fost semnata
in care mi se aduce la cunostinta ce atributiuni am in aceasta societate merganduse doar pe un regulament de ordine interioara verbal
1)Acest patron ma obliga sa semnez aceste contracte( comenzi) de intermediere.
eu neavand acest drept de semnatura si de incheiere a acestor contracte de intermediere stipulate prin fisa postului sau declaratie notariala ?
2)In acesta situatie vazanduse ce se intampla in aceasta societate eu mi-am prezentat demisia ,dar nu mi-a dat nr de inregistrare si nici stampila invocanduse motivul ca am facuto cu data de 31.10.2011 ( eu iam prezentat demisia pe data de 01.11.2011 ,ce pot sa fac in acest caz si ce consecinte mi-se aduc sau ce poate sa se intample?
3)la cateva zile adica pe data 02.11.2011 am primit acasa o scrisoare din parte firmei ca sant convocat in termen de 5 zile de a ma prezenta la sediul societati intre orele 09- 17 pentru a prezenta si inmana situatia cotractelor de intermediere
as putea afla daca aceasta situatie este un abuz si daca sant raspunzator in felul meu?
4)El ma acuza ca nu poate sa plateasca transportatori in urma intermedierilor incheiate nesemnate si stampilate de mine?
5)eu nu am semnat nici o fisa postului si nu a fost atasat la contract ce trebuie sa prestez in aceasta firma