am lucrat la o casa de expeditie 2 luni si de la 01.11.2011 mi-am bagat demisia pentru motivul, trebuia sa semnez eu comenzile de intermediere eu neavand acest drept si mai multe motive plus am vazut ca pe bursa foloseste numele altei persoane ,el nu a
aceptat si nici plata salariului demisia dar nici nu am primit scris motivul de ce nu o acepta eu iam trimis demisia prin posta demisia , dar nu am primit nici un raspuns intcontinuare se foloseste de numele meu prin abonamentul pe bursa ,va rog sa-mi spuneti si mie daca are acest drept el daca am vazut ca nici demisia nu o acepta si nici salariul nu am respedtat preavizul incontinuare el se foloseste de numele meu ,plus a facut o acuzatie asupra mea zicind ca sunt nebun si ma da in judecata ca iam dezonorat firma
Demisia nu are nevoie de aprobare. Notificarea se aduce la cunostinta angajatorului, care este obligat prin lege sa o inregistreze.
Daca angajatorul nu v-a platit drepturile salariale, nu sunteti obligat sa respectati perioada de preaviz. Puteti solicita sprijinul celor de la ITM.
cert este ca nimeni nu se poate folosi de calitatea altei persoane sau de numele acesteia....
insa pe latura dr. muncii..nu va ramane de cat sa-l actionati si dv. in instanta, pentru neplata salariului ...
p.s. nu are de cat sa va dea si el in judecata...cu ce probeaza aceste acuze..? :))
va multumesc mult pentru sfaturi , el a tinut sedinta cu cei din firma ca sant nebun si ca ma da injudecata nu stiu ce sa mai fac nu mai mam dus la servici din 02.11.2011 pentru ca el tipa la mine poate sa mi desfaca contractul de munca indiscplinar el foloseste numele meu si ia comenzi in numele meu
Demisie fara preaviz
dalia27
Buna ziua, mama mea are urmatoarea problema. Doreste sa demisioneze de la actualul loc de munca, a discutat cu patroana firmei la care lucreaza si dupa ce i-a ... (vezi toată discuția)