radu_uglai a scris:
Se pare ca ironia cu spetele si sintezele nu a prins...nu-i nimiv(langa user se vede si data cand ati creat contul). In alta ordine de ideii, nu spiritul revolutionar cred ca ii problema ci acei care cred ca il au certandu-i pe cei care nu cred ca nu il au.
Deci daca vreti sa va revoltati nu va retine absolut nimeni, ma deranjaza pur si simplu lipsa de un minim bun simt in a aborda o parere contrara si abuzul de masaje de genul " doamne ne nimicesc". Foarte bine faceti o petitie, mergeti in instanta sau ce credeti de cuviinta, in concret. Dar finalitatea pe care o vad eu aici este o documentare demna de un film pe national geografic gen zeigst si nu o petitie online, pe care as semnau daca ar exista, sau un alt demers palpabil. Doar o sumediene de lametari( nu vreau sa zic ca fara rost) dar pe care le-am inteles din primele posturi si nu vad rostul umplerii de paginii. Daca tot sunteti asa revoltai folositi energia la un scop mai pragmatic.
Dar eu, creieras fiind de viitor, ce stiu eu nu?
Prietene, te plangi de ironii, si tu le promovezi.
Scopul acestor discutii mai mult sau mai putin in contradictoriu, este sa se nasca idei, initiative.DIn contradictii se naste progresul....
Am zis in urma ca, vaicareala nu ajuta.Am zis ca, o petitie ar fi buna si poate ar rezolva ceva.Am zis de L544, am zis.....
Dar multi, din comoditate, vin si ne distrag atentia, pentru a ne refugia si disipa in contre si ironii.
Eu sunt inginer, si......incerc pe cat ma tin muschii sa ma implic.Dar, astept initiativa de la voi, si imediat am sarit in barca.Si crede-ma, ca,nu dau din gura...sau cu gura.Cum am mai zis, am educatie cazona si disciplina.Vorba multa ma oboseste.
Nu-mi plac oamenii care vorbesc si nu spun nimic.Ba mai mult, sunt si ironici
Am ramas stupefiat de postarea ...acelei stefania.....si mi-am spus ca, daca copilull meu ar fi educat asa, .....ar fi jale mare(mai ales pentru ea).
Mai multi au ridicat o problema ciudata.Ca daca ati stiut ca e cum e, de ce nu v-ati revoltat dinainte....ASTA O SPUNE UN AVOCAT???? VAI MAMA ALORA CE VOR FI APARATI DE ASA AVOCATI.Sa te revolti de o viitoare presupusa frauda........Eu ma revolt pentru ca, am platit 800 lei si.....corectura a fost facuta de.....femeia de serviciu.De asta ma revolt.
Invatati-ma, cum as fi putut sa ma revolt pe data de 5 nov, pentru motivul ca, nu sunt de acord cu corectura? Cum as fi putut sa ma revolt pe 5 nov, ca, regulile jocului se modifica in timpul jocului??? Cum as fi putut sa ma revolt....dragi viitori avocati???? CUM???
Prin extrapolare, inainte de a iesi pe strada, fac un apel la 112 cum ca, voi fi talharit in zona in care intentionez sa merg.
Dar ca s-o n-o mai supar pe stefania, la urmatorul examen, inainte cu 10 zile, o sa ma revolt ca se va umbla cu....nereguli la examen, cu riscul de a ajunge la ....creiere netede.
Si apropo, daca promovau 90% si picau 10%, si aia 10% considerau ca au fost nedreptatiti, AVEAU TOT DREPTUL DIN LUME, SA SE REVOLTE. Mai ales ca transparenta....e opaca rau.
Eu in politehnica, am contestat un examen, la rectorul de pe vremea aceea.Stiti ce a facut...tovarasul rector??/(eram tovarasi atunci)
O SPUN PENTRU TOTI CARE NU STIU SAU NU VOR SA INTELEGA: Tov Rector, a scos baremul, a scos lucrarea - LUCRAREA MEA - si a corectat-o de fata cu mine si inca 2 profesori.Am castigat 1.75. Si stiti de ce am contestat-o? Pentru ca, am considerat ca, am fost neindreptatit.
Constat ca ....ala era nebun, si acum astia sunt normali.