mikidel a scris:
asa este. Si ieri a fost la fel. Am ajuns la INPPA la ora 12,00 si la 13,00 nu eram nici la jumatatea randului. Cred, fara sa exagerez, ca eram a 60-a persoana si dupa mine mai erau 30-40 de persoane. Am intrebat la secretariat si mia spus ca la 14,00 inchide usa. Iti dai seama? Am intrebat de ce....pt ca mai sunt o multime afara. Mi-a spus ca astea sunt directivele.Sa inchida usa la 14,00 iar restul ( prostii care stateau de 1-2 h) sa le trimita pe fax. Am citat. Atentie: faxul suna ocupat de azi dimineata. Era o aventura sa prinzi ton. Asta nu e bataie de joc? Cate lume are fax? Nu era mai bine sa se poata trimite on-line? nu erau cozi, nu era stres pt nimeni...
Cunosc situatia, si eu am stat la coada. Parerea mea e ca daca si-au asumat obligatia de a organiza examenul trebuiau inainte sa se gandeasca la toate aceste aspecte, problemele care ar putea sa apara si cum sa fie solutionate. Nu e ca si cum toate problemele ar fi aparut pentru prima data acum, nu e primul examen dat si nici primele discutii pe marginea examenului.