Va multumesc pentru sfaturi.
Io am sunat la OPC, si am fost indrumat sa fac reclamatia la comisariatul bucuresti, am facut, am zis tot ce a trebuit numai ca nu am dat detaliile mele, nume, nr de telefon, domiciliu, plus ca nu am editat mail-ul chiar asa cum mi-ai zis tu ares, ca l-am editat inainte de ora 14. oricum, voi edita altul asa cum mi-ai dat tu modelul.
Am comandat in data de 06.11.2011 de pe un magazin online 3 laptop-uri. Motivul pentru care am comandat este unul simplu, am comandat la un pret, iar ei spre seara au oprit site-ul si au schimbat preturie
Azi 07.11.2011, am primit raspuns de la ei dupa ce am sunat si am insistat cu telefonul la ei, mi-au spus ca nu-mi pot oferi produsele comandate de mine la acel pret si mi-au oferit discount pentru ca s-a intamplat asa cv. Am dat un raspuns ca ar trebui sa-si onoreze comanda la pretul comandat de mine, nu dupa ce au schimbat ei pretul.
Apoi mi-au zis ca nu-l mai au pe stoc nici unu din produse, insa pe site-ul lor scrie ca la unul din produse ca " este disponibil la comanda online".
Am facut poza ca sa am dovada, am sunat iara si mi-a zis ca site-ul nu este actualizat, si ca produsele comandate de mine nu le are pe stoc, motiv pentru care i-am zis agentului de vanzari sa fiu anuntat cand le vor avea pe stoc si sa onoreze comanda la pretul comandat de mine.
Site-ul mi-a anulat toate cele 3 comenzi.
Ce pot face, ca sigur ei nu vor mai onora comenzile daca io nu ma tin de ei si nu am o cale juridica de ai ataca ca sa onoreze comenzile.
Sper sa imi ofere cineva ajutor .
Cu respect, tudor
p.s. ma scuzati ca nu stiu unde sa incadrez problema :(