avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate sandricutat

Activitate sandricutat

Răspuns la discuția Drept mostenire
am inteles , va multumesc!
Discuție Drept mostenire
buna ziua, tatal meu a decedat acum 4 ani ,mama mea de abia acum face succesiunea dupa parintii ei (decedati din 1984) impreuna cu fratele ei , eu am vreun drept ? sau din partea tatalui meu decedat am vreun drept?
va multumesc.
as vrea si eu o parere despre aceasta intampinare daca este corecta si eventual vreun sfat .multumesc anticipat

Domnule Presedinte,

Subsemnatul ...... , domiciliat in......, in calitate de parat in dosarul nr 9009/105/2011., cu termen la 25.11.2011, depun prezenta

Intampinare

Prin care va solicitam respingerea cererii de chemare in judecata formulata de reclamantul SC .....SA..

Motivele intampinarii:

In fapt, aratam ca, prin cererea de chemare in judecata formulata de SC ......SA, s-a solicitat restituirea sumei de 14168 lei actualizat la indicele de inflatie la data platii
solicitam respingerea actiunii datorita faptului.
In ceea ce priveste cererea reclamantului, situatia in fapt si in drept este cu totul alta : sunt probe care atesta alta suma incasata fata de cea prezentata de reclamant si anume : extrasul de cont , adeverinta fiscala ape anul 2008 cat si dovada neancasarii banilor de la executor. banii de la BEJ .... find returnati reclamantului SC ...... SA ei nefiind niciodata incasati de catre paratul Vlasceanu Gheorghe. In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile art.115-118 C.proc.civ.

Dovada cererii inteleg sa o fac cu :
-extras de cont pe intreg anul 2008 de la banca care a intermediat actiunea care dovedeste suma incasata de parat si anume de 8346 lei.
-adeverinta fiscal ape anul 2008 care dovedeste cat a incasat paratul si pentru care s-a oprit impozitul!
-notificare din partea executorului BEJ ...... care a returnat banii cei 11210 lei pe data de 14.10.2010 in contul reclamantului SC .......... SA

Depun intampinarea si actele de care am facut vorbire in __ exemplare, unul pentru instanta si unul pentru a fi comunicate reclamantului.
De asemenea, în temeiul art. 242 alin. 2 C.p.c, vă solicităm judecarea cauzei şi în lipsa noastră.

Data ???..

Semnatura????.

Domnului Presedinte al....
Buna ziua
as vrea un sfat din partea dvoastra,in 2008 am castigat in instanta o suma de bani de la o companie, ea a facut recurs si suma s-a diminuat cu 20%,eu am ridicat banii de atunci 100%,dar avocatul nostru care reprezenta cam 20 de colegi a pus o firma de executare si a mai luat inca o data suma bruta + comisioanele in paralel,noi nu am stiut decat acum cand compania ne-a chemat din nou in instanta ca sa-si recupereze diferenta de 20% si banii luati de executor(inca odata suma 100%),eu am scos de la fisc adeverinta pe 2008, extras de cont cu suma luata nu ce mi se imputa si vreau sa le bag la dosar ,as vrea un model de intampinare sa depun la dosar.
multumesc anticipat.