as vrea si eu o parere despre aceasta intampinare daca este corecta si eventual vreun sfat .multumesc anticipat
Domnule Presedinte,
Subsemnatul ...... , domiciliat in......, in calitate de parat in dosarul nr 9009/105/2011., cu termen la 25.11.2011, depun prezenta
Intampinare
Prin care va solicitam respingerea cererii de chemare in judecata formulata de reclamantul SC .....SA..
Motivele intampinarii:
In fapt, aratam ca, prin cererea de chemare in judecata formulata de SC ......SA, s-a solicitat restituirea sumei de 14168 lei actualizat la indicele de inflatie la data platii
solicitam respingerea actiunii datorita faptului.
In ceea ce priveste cererea reclamantului, situatia in fapt si in drept este cu totul alta : sunt probe care atesta alta suma incasata fata de cea prezentata de reclamant si anume : extrasul de cont , adeverinta fiscala ape anul 2008 cat si dovada neancasarii banilor de la executor. banii de la BEJ .... find returnati reclamantului SC ...... SA ei nefiind niciodata incasati de catre paratul Vlasceanu Gheorghe. In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile art.115-118 C.proc.civ.
Dovada cererii inteleg sa o fac cu :
-extras de cont pe intreg anul 2008 de la banca care a intermediat actiunea care dovedeste suma incasata de parat si anume de 8346 lei.
-adeverinta fiscal ape anul 2008 care dovedeste cat a incasat paratul si pentru care s-a oprit impozitul!
-notificare din partea executorului BEJ ...... care a returnat banii cei 11210 lei pe data de 14.10.2010 in contul reclamantului SC .......... SA
Depun intampinarea si actele de care am facut vorbire in __ exemplare, unul pentru instanta si unul pentru a fi comunicate reclamantului.
De asemenea, în temeiul art. 242 alin. 2 C.p.c, vă solicităm judecarea cauzei şi în lipsa noastră.
Farmulare raspuns
lilicrin
Cum se formuleaza raspunsul la o intampinare in care se solicita respingerea actiunii ca nefondata si obligarea reclamantei la plata cheltuielilor de judecata? (vezi toată discuția)