avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Activitate florianepingeac

Activitate florianepingeac

mi se justifica prin faptul ca sunt angajat prin cumul(cumulul pensiei cu salariul) care cred ca nu este acelasi lucru ca si angajarea prin cumul a unui personal didactic de predare ce are o functie de baza intr-o unitate scolara si mai poate, sau putea fi angajat si la alta unitate pentru completarea posturilor.

Din punct de vedere juridic este echivalenta notiunea de deducere personala cu aceea de scutire de impozit a unei parti din pensie?(1000 lei)
scuzati-mi insistenta dar mi se pare greu de lamurit o persoana obtuza si lipsita de pregatire dar care ii este frica sa iti dea ceva mai usor este sa nu iti dea si chiar sa-ti taie
sunt pensionar militar in baza L 164/2000 din anul 2004 iar in anul 2006 am fost angajat pe post de administrator de patrimoniu la o scoala generala cu contract individual de munca-norma intreaga .
in prezent mi se aduce la cunostinta ca nu mai pot beneficia de deducerea personala si cea suplimentara pentru copii pe considerentul ca mi se cumuleaza pensia( cu scutirea de impozitare pina la 1000 lei) cu salariu, pentru ca nu permite programul (softul ) de salrii intocmit de la minister (probabil)
Ma puteti trimite catre o baza legala pentru a mi sustine drepturile in fata unei secretare mult prea comode cind este vorba de drepturile altora?