avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Activitate ionel202

Activitate ionel202

Răspuns la discuția este posibil asa ceva?
mai vreau sa specific ca cei de la politie sustin ca au vrut sa ma opreasca folosind semnalele luminoase si sonore, dar nimeni nu a auzit nimic, nu a vazut nimic, nici macar martorii... care se aflau in masina....
Răspuns la discuția este posibil asa ceva?
martorii au specificat in declaratii ca am condus inainte si in momentul in care ne-a oprit politia la volan se afla altcineva. suspendarea nu este pt o infractiune privind circulatia pe drumurile publice. aveau dreptul sa-mi deschida dosar penal pt nesupunere la recoltare de probe biologice? nu eram sofer, eram pasager, d-asta am si refuzat.
Buna ziua! am si eu o intrebare. mi s-a intocmit un dosar penal pentru refuz de a ma supune recoltarii de probe biologice. problema este ca eu nu ma aflam la volan in momentul in care politia a oprit autoturismul in care ma aflam si eu, evident ca pasager, doar ca au declaratii de la 2 martori ca in acea zi am condus eu sub influenta bauturilor alcoolice. ma puteau supune la recoltare de probe biologice din moment ce nu m-au gasit la volan? doar pe baza unor declaratii de martori? ce se va intampla acum? mentionez ca ma aflu in termen de incercare, anterior primind o pedeapsa cu suspendare.