avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Activitate cristinna-86

Activitate cristinna-86

Răspuns la discuția casatorie cu un cetatean roman
Multumesc mult!
Sint cetatean moldovean, vreau sa ma casatoresc in romania cu un roman, mi sa cerut o dovada de la autoritatile locale, in cazul in care exista conventie intre Romania si Moldova( dovada va cuprinde in mod obligatorie, faptul ca in conformitate cu legea nationala, sint indeplinite conditiile si ca se poate casatori in Romania). de unde pot sa obtin aceasta dovada? Si inca ceva va rog, unde pot gasi art. unde nu sunt identificate impedimente pentru incheierea unei casatorii cu un cetatean roman? Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Acte stare civila
Multumesc frumos de raspuns! Sint cetatean moldovean, si copilul a fost in numele exsotului, dar deoarece el e plecat de 3 ani si nu participa la educarea copilului nici nu o viziteaza, copilul a trecut in familia mea. Mi s-a spus ca o sa am nevoie de o declartie precum ca el este deacord pentru mutarea domiciliului a fiicei minore peste hotare in Romania, am nevoie de ea sau nu?
Răspuns la discuția Acte stare civila
Multumesc mult! Detin o hotarire de divort in care minora este incredintata spre crestere si educarea mea, si fiica poarta numele meu, nu a exsotului. Dar ca sa locuiesc cu fiica in Romania, dupa casatorie nu o sa am nevoie de vreo declaratie de la exsot ”ca-mi permite sa locuiesc cu minora in alta tara”?
Sunt divortata si am un minor din prima casatorie cu un moldovean, domiciliul copilului e stabilit cu mine. vreau sa ma recasatoresc cu un cetatean roman. Cununia civila o facem in romania, de ce acte am nevoie din R.M pentru permisul de sedere al meu si al ficei minore? Si ce declaratii, procuri am nevoie pentru fiica minora de la fostul sot( nu e dezis din drepturile de tata). Va multumesc!