am inteles , eu akm am fost la politie si acolo exact acelasi lucru mi sa spus k nu e ceva grav k nu sa scurs mult timp de la retinerea placutelor pana ma luat al doilea echipaj si k in cele mai multe cazuri se da o amenda administrativa , dar trebuie sa astept cateva luni , asta nu inteleg eu cnd zice cateva ''luni'' ptr k de multe ori in romania se poate transforma in ''ani''
buna seara . ma poate ajuta si pe mn cineva in data de 06.11.2011 mi.a fost retinut permisul de conducere conform art85 alin 4 oug 195/2002 dar cu o ora inainte sa ma opreasca echipajul de politie mi s.au retinut placutele de inmatriculare si talonul ptr k nu aveam polita RCA mi sa dat o dovada fara drept de circulatie dar agentul in cauza mi.a spus k pot sa duc masina aksa ptr k am dovada fara a.mi preciza k e fara drept de circulatie, ! akm al doilea echipaj mi.a intocmit dosar penal si permisul retinut ! am vreo sansa sa il mai recuperez prea curand sau sa fac o cerere catre procuror si sa imi dea o dovada cu drept de circulatie pana la finalizarea dosarului?va multumesc