avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut conform art. 85, alin. (4) din OUG nr. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut conform art. 85, alin. (4) din OUG nr. 195/2002

buna seara . ma poate ajuta si pe mn cineva in data de 06.11.2011 mi.a fost retinut permisul de conducere conform art85 alin 4 oug 195/2002 dar cu o ora inainte sa ma opreasca echipajul de politie mi s.au retinut placutele de inmatriculare si talonul ptr k nu aveam polita RCA mi sa dat o dovada fara drept de circulatie dar agentul in cauza mi.a spus k pot sa duc masina aksa ptr k am dovada fara a.mi preciza k e fara drept de circulatie, ! akm al doilea echipaj mi.a intocmit dosar penal si permisul retinut ! am vreo sansa sa il mai recuperez prea curand sau sa fac o cerere catre procuror si sa imi dea o dovada cu drept de circulatie pana la finalizarea dosarului?va multumesc
Cel mai recent răspuns: gabryell1987 , utilizator 14:26, 17 Noiembrie 2011
Nu vreau sa te dezamagesc...Eu am asteptat 6 luni pentru un fleac..Cu un avocat bun ai putea sa scapi,dar la cum e sistemul din Romania..
Este vorba de o infractiune si nu se da dovada cu drept de circulatie dar e dreptul de a incerca va apartine.
am inteles , eu akm am fost la politie si acolo exact acelasi lucru mi sa spus k nu e ceva grav k nu sa scurs mult timp de la retinerea placutelor pana ma luat al doilea echipaj si k in cele mai multe cazuri se da o amenda administrativa , dar trebuie sa astept cateva luni , asta nu inteleg eu cnd zice cateva ''luni'' ptr k de multe ori in romania se poate transforma in ''ani''

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus cu placute retrase Gabryell09 Gabryell09 Buna seara am si eu o intrebare azi m.a oprit politia pe la ora 10 dimineata si la un control specific lucrez ca taximetrist mi.a ridicat placutele de ... (vezi toată discuția)
Plângere penală pentru neplata pensiei de întreținere Nicol@gmail.com Nicol@gmail.com Buna dim! Domnul avocat as avea o intrebare fostul soț mi.a spus k in decembrie 2018 mi.a facut plingere penala ptr neplata pensiei timp d un an...eu in acel ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu numere expirate, doua abateri! va rog ajutati-ma cu un sfat Robertrobi Robertrobi Buna seara. As avea o intrebare , In ziua de 15.08.2014 am fost oprit de catre un echipaj de politie eu avand numere expirate la masina mi sa retinut ... (vezi toată discuția)