avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plângere penală pentru neplata pensiei de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plângere penală pentru neplata pensiei de întreținere

Buna dim!
Domnul avocat as avea o intrebare fostul soț mi.a spus k in decembrie 2018 mi.a facut plingere penala ptr neplata pensiei timp d un an...eu in acel an am avut accident d masina am fost lovită la cap nu am muncit akm sunt la luna cu pensia si trimit dublu in fiecare luna ce pot face?
Eu nu sunt in tara dak ma duc in vacanta in romania as putea fi arestată ptr k fostul soț mi.a zis k sunt data in urmarire.
Va multumesc astept raspunsul dvs.
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2019
Nicol@gmail.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:44, 7 Februarie 2019
Fostul sot va minte si nu aveti cum sa fiti arestata. Va veti duce la politie si faceti dovada ca nu a fost vb de rea credinta si se incheie aici.
Nu mai scrieti cu k !
Dacă veț fi chemată la audieri, mergeți cu dovada achitării și cu dovezile accidentului;nu pățiți nimic, stați liniștită!
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
Dacă veț fi chemată la audieri, mergeți cu dovada achitării și cu dovezile operației; nu pățiți nimic, stați liniștită!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz penal Sorinasandru Sorinasandru buna ziua as avea o intrebare intro problema foarte serioasa de un an de zile fostul meu sot ne brusca pe mine pe copii si pe concubinul meu nea atacat de ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor sammy44 sammy44 Mi s-a facut o plangere penala de catre fostul socru de tentativa de omor asupra fiului sau . Mentionez ca desi am divortat , locuim inca impreuna deoarece ... (vezi toată discuția)