avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sunt chemat la procuratura
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sunt chemat la procuratura

ce patewsc daka sunt chemat la procuratura
Dar pentru ce motiv ati fost chemat la procuratura?
Doar pentru ca esti chemat nu patesti nimic. Daca esti chemat ca martori, stai linistit. Daca esti chemat in calitate de invinuit/inculpat, atunci ar fi bine sa stai de vorba cu o persoana care sa-ti dea un sfat de specialitate.
Indiferent pentru ce motive sunteti chemat, exista niste lucruri care va pot fi de folos daca le cunoasteti.Cele mai importante sunt: o atitudine cuviincioasa in fata procurorului, sinceritatea declaratiilor, cooperarea , regretarea faptei( daca ati comis vreuna).Succes.
De patit nu veti pati nimic mai mult decat ceea ce ar putea pati orice persoana in urma comiterii unei fapte similare .Insa lucrurile pe care vi le-am spus, daca veti tine cont de ele, va pot fi benefice, in sensul obtinerii unei sanctiuni ( sau pedepse) cat mai mici
Nu stim ce ati putea pati , insa aveti obligatia sa va prezentati si in functie de motivul ptr care sunteti chemat , puteti solicita audierea dvs in prezenta unui avocat .
i-mi cer scuze ca sunt ipocrit, dar cred ca orice om dotat cu ratiune stie de ce este chemat la procuratura, cred ca o simte el pe undeva, ori ce ar fi, cand esti chemat nu se spune ce calitate ai

Alte discuții în legătură

Sesizare online dna ContSters147303 ContSters147303 Buna ziua, Pe site-ul DNA s-a trimis o sesizare online: unde se pot raporta probleme ale unei firme, DNA a trimis intrebarea la procuratura Bucuresti. Un ... (vezi toată discuția)
Incalcarea art. 29 din legea 61 din 1991 Fatima Fatima Buna seara, Pentru a dezvolta titlul acestui mesaj as dori sa va povestesc cum acum doua seri vecinul de deasupra apartamentului in care locuiesc a ... (vezi toată discuția)
O problema legata de interpretarea prostitutiei ContSters297987 ContSters297987 Buna ziua, Am si eu o problema la care as dorii un raspuns concret. Am 26 ani,casatorita,copii,eu si sotul avem o mica afacere de familie,legala,loc unde ... (vezi toată discuția)