avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O problema legata de interpretarea prostitutiei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O problema legata de interpretarea prostitutiei

Buna ziua,
Am si eu o problema la care as dorii un raspuns concret.
Am 26 ani,casatorita,copii,eu si sotul avem o mica afacere de familie,legala,loc unde muncim amandoi.Dar de cateva luni o amica mi-a propus ,si am mers impreuna la un salon de masaj sa ne angajam.Dupa putin timp am inceput singura sa fac asta,mi-am inchiriat un apartament si ma descurc destul de bine,sotul meu stie ce fac,ce lucrez atunci cand nu suntem impreuna,dar din x motive ,am vorbit cu el despre urmatorul aspect : am auzit multe povesti cu fete care locuiaiu singure si faceau asta,si m-am cam speriat,atunci am vorbit cu sotul sa vina sa stea cu mine in timpul zilei,cat eu lucrez in acel apartament,ca nu cumva sa patesc ce au patit si alte fete,batute,furate si nu numai,doar ca nu as vrea ,in cazul in care se afla,ca el sa pateasca ceva,mentionez ca el nu stie chiar tot ce fac,chiar daca banuieste ca este mai mult decat masaj(asa cum am spus eu)este un subiect tabu intre noi despre care nu discutam foarte mult.El nu beneficiaza dew foloase materiale pentru ca sta acolo,are afacerea lui,doar ca acum este absurd,normal ca si eu contribui cu bani la cheltuielile comune,este logic.Deci ,intreabarea mea este : Ce poate sa se intample,daca eu spun adevarul,ca el nu stie tot ce fac eu si sta acolo pentru ca eu i-am cerut,de teama sa nu patesc ceva?Multumesc pentru atentie si raspuns.
Buna ziua,

Ma iertati, va rog! Din punctul meu de vedere, poate fi condamnat penal.
Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2013
ContSters214341, utilizator
prostituata e cea care isi procura mijloacele de existenta din vanzarea serviciilor sexuale. in general sunt f putine condamnari pt prostitutie.

referitor la o eventuala urmarire a sotului pt proxenetism, consider ca ne dati mult prea putine informatii.
Ma scuzati,dar nu asta era ideea,da,aveti dreptate ca asta vreau sa spun anchetatorilor,dar nu incerc pe dvs,sa vad reactia,dar asta este adevarul,si,da,vreau sa stiu daca poate fi acuzat daca asta este adevarul si asta o sa spun.De ce interpretati cu rautate ce am intrebat,chiar speram sa fiu inteleasa altfel si sa primesc un raspuns mai ...nu stiu....imi cer scuze daca am facut vreo greseala,dar va rog,nu cer sfaturi (cum am mai vazut )cum sa ocolesc legea,stiu ce fac stiu riscurile mele,dar nu as vrea sa sufere altcineva pentru ce fac eu.De aceea am intrebat.Sper sa imi dati un raspuns.Va rog si va multumesc.
Fiecare raspunde pt faptele sale, nu are cum sa raspunda omul pt mai mult decat ce a facut sau n-a facut.
In caz de.. spuneti adevarul.
Trebuie insa sa constientizati ca lucrurile astea nu sfarsesc bine, acum e frumos, se fac bani, insa mai devreme sau mai tarziu se afla, iar banii castigati nu va repara stresul prin care veti trece. Sotul nu stie nimic, nu pateste nimic desi banii ii cheltuiti impreuna.. aveti copii mai ,doamna.
Nu stiu ce alte detalii sa va dau legate de sotul meu,si va rog,cineva imi amintea aici ca am copii,va rog ,sunt constienta,ma simt destul de rau si asa,nu am nevoie sa mi se aminteasca asta,cat despre sotul meu ...cum am zis ,noi avem o afacere de familie,in care eram implicati amandoi atat fizic cat si psihic,acum el este singur,eu am alta ocupatie,dar vreau sa il iau sa stea cum nine pe timpul zilei in apartamentul unde eu imi desfasor activitatea,pentru siguranta mea,cum am zis si mai sus,el stie doar de masaj,dar nu este batut in cap sa nu isi dea seama ca este mai mult de atat,dar nu vorbim despre asta.Eu vroiam sa stiu riscurile in caz ca ajunge politia sa ne viziteze.Daca trebuiesc alte detalii sa imi spuneti va rog.

Alte discuții în legătură

Masaj erotic laurabdsm laurabdsm buna ziua.as fi interesata de aceasta sfera a masajului erotic si as dori o parere. daca imi deschid un srl cu specific salon de masaj erotic si acolo se ... (vezi toată discuția)
Vă rog să mă ajutați să înțeleg situația în care ma aflu: cum pot evita ca declarațiile mele să ajute la incriminarea fostului iubit? UtilozatorX UtilozatorX Buna ziua, am fost citata ca martor intr-un proces penal. M am prezentat la data si locatia respectiva unde mi s a adus la cunostinta motivul pentru care am ... (vezi toată discuția)