avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masaj erotic
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masaj erotic

buna ziua.as fi interesata de aceasta sfera a masajului erotic si as dori o parere.
daca imi deschid un srl cu specific salon de masaj erotic si acolo se presteaza numai masaj erotic cu finalizare prin masare si orala si in niciun caz prin sex e ilegal?
am mai auzit discutii pe aceasta tema unde se preciza ca finalizarea orala e la limita legalului cu ilegalul.
va rog sa imi raspundeti si mie la aceasta intrebare si sa imi oferiti cat mai multe informatii cu privire la aceasta sfera de activitate.
va multumesc anticipat,Laura!
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 07:34, 13 Noiembrie 2013
Nu este legal, serviciil e prestate trebuie să constea exclusiv în masaj , altfel este o formă de câştiga bani prin prestarea unor servicii sexuale , ceea ce este în contradicţie cu legislaţia.
Au existat patroni ale unor astfel de saloane care au fost urmăriţi penal .
Proxenetism se cheama ce doriti dvs sa faceti iar la stimabilele doamne, prostitutie.
sa inteleg ca finalizarea orala este ilegala?
atunci si finalizarea prin masare e ilegala?
pana la urma e vorba despre masajului intregului corp.....
va multumesc!
Aţi pus o întrebare şi vi s-a răspuns. Masajul este masaj şi cred că sunteţi suficient de matură ca să înţelegeţi că doriţi să vă autorizaţi să prestaţi o anumită activitate, însă având un alt scop.
La Saloanele care au ca obiect de activitate masaj , vin persoane care doresc masaj, de regulă . ,, Finalizarea,, nu este efectul masajului ci al altor acţiuni care exced practica masajului. La noi în ţară legislaţia interzice astfel de activităţi, este, cum a spus colegul , prostituţie, proxenetism , chiar dacă dvs. găsiţi argumente precum ,,se masează întregul corp,,. Nu veţi convinge procurorii cu acest argument , dacă veţi fi denunţată.
Imi pare rau sa vad profesionisti oferind o astfel de explicatie. Prostitutia presupune raporturi sexuale, iar notiunea de raport sexual trebuie definita explicit pentru a confirma faptul ca te afli in prezenta unui act de prostitutie. Finalizarea, pentru cultura generala a celor de mai sus, poate interveni si fara contact fizic intre doua persoane, asadar ne aflam tot in prezenta unui raport sexual? cu atat mai mult cand vine vorba de masaj. Aroganta unui raspuns nu are natura juridica...
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2013
Tirlea Andrei, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Salon masaj erotic 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua. Intrebarea mea este daca saloanele astea de masaj erotic sunt autorizate in romania, si sunt legale? Va multumesc pentru un eventual raspuns (vezi toată discuția)
Prostitutie aiai aiai numai prostituatele raspund (penal) pt.infractiunea de prostitutie, SAU si cei care apeleaza la serviciile acestora (vezi toată discuția)