avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masaj erotic
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masaj erotic

buna ziua.as fi interesata de aceasta sfera a masajului erotic si as dori o parere.
daca imi deschid un srl cu specific salon de masaj erotic si acolo se presteaza numai masaj erotic cu finalizare prin masare si orala si in niciun caz prin sex e ilegal?
am mai auzit discutii pe aceasta tema unde se preciza ca finalizarea orala e la limita legalului cu ilegalul.
va rog sa imi raspundeti si mie la aceasta intrebare si sa imi oferiti cat mai multe informatii cu privire la aceasta sfera de activitate.
va multumesc anticipat,Laura!
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 07:34, 13 Noiembrie 2013
u.b.i.k. a scris:

Unu. N-am scris nicaieri ca ar fi in conformitate cu legea ci ca nu sunt incriminate deoarece "finalizarea orala" si "finalizarea manuala" nu pot fi incluse in "sfera" prostitutiei pentru ca legiuitorul roman din 1964, pudic, sexist si homofob, le-a ocolit.


Cu tot respectul, cred ca sunteti cam in intarziere cu vreo 100 de ani. E vorba de codul penal de la 1864, cel care nu prevede "prostitutia" drept infractiune.

Chiar si cel de la 1936 nu o face, cu toate ca pedepseste instigarea si favorizarea ei. Ulterior pe la 1957, prin Decretul 324/ 16.07.1957 s-a modificat codul penal si s-a incriminat prostitutia feminina.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Quartila a scris:

DA, din pacate pentru dvs. este ilegala acesta modalitate de masaj, fiind considerata infractiune.

Acest lucru este prevazut la art. 201 C.P. "Perversiunea sexuala" .

Art. 201. Perversiunea sexuală

Actele de perversiune sexuală săvârşite în public sau dacă au produs scandal public se pedepsesc cu închisoare de la unu la 5 ani.



Ma mir ca dintre nenumarate raspunsuri date de paricipantii la acesta discutie, nimeni nu a stiut acest lucru extrem de simplu.

Si cum prevad ca va aparea cineva ce se va lega de sintagma "in public", spunand ca in cazul de fata nu se incadreza la asa ceva, le recomand sa citeasca art. 152, si, ocazional sa mai puna mana din cand in cand si pe carte.Nu strica! (s.m.)


Asa-i! Nu strica. Numai ca sexul oral nu este perversiune sexuala dupa cum nicio metoda de obtinere a satisfactiei sexuale prin folosirea sexului sau actionand asupra sexului nu este perversiune. Sunteti oripilat/oripilata?
In decizia nr. III/2005 prin care s-a admis RIL I.C.C.J. a zis:
Prin natura ei, perversiunea sexuala consta in practicarea de acte nefiresti privind viata sexuala, diferite de cele cu caracter homosexual, concretizate in manifestari aberante ale instinctului sexual, prin care nu se urmareste realizarea unui raport sexual, ci doar obtinerea excitatiei sexuale nefinalizate.


:bow: Un nestiutor dornic de cunoastere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salon masaj erotic 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua. Intrebarea mea este daca saloanele astea de masaj erotic sunt autorizate in romania, si sunt legale? Va multumesc pentru un eventual raspuns (vezi toată discuția)
Prostitutie aiai aiai numai prostituatele raspund (penal) pt.infractiunea de prostitutie, SAU si cei care apeleaza la serviciile acestora (vezi toată discuția)