avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate ispasdina

Activitate ispasdina

Nu este nici o problema diferenta de varsta, iar dragostea nu are varsta. Daca o sa-i respingeti prietenul in continuare, ea o sa ajunga sa va urasca, pentru ca ea il iubeste. Lasati-o sa faca ce vrea ( oricum o sa faca ce vrea ) si asigurati-o ca daca in viitor se va razgandi sau se va despartii, poate sa vina acasa fara nici o remuscare. Daca ea o sa plece de acasa certata cu d-voastra, chiar daca o s-o duca rau in actuala relatie, ea n-o sa mai vina acasa si cine stie ce o sa se intample cu ea. Daca o iubiti cu adevarat oferitii tot sprijinul si intelegerea de care are nevoie.
Răspuns la discuția Adresa infiintarea a propririi
Multumesc foarte mult.
Răspuns la discuția Adresa infiintarea a propririi
Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Adresa infiintarea a propririi
Am vorbit cu salariatul si nu si-a achitat datoria ( este o suma destul de mare ). Multumesc pentru raspuns, dar tot nu stiu ce sa fac pana la urma, sa astept titlul executoriu sau sa dau curs adresei care am primit-o ? :-/
Răspuns la discuția Adresa infiintarea a propririi
Conform titlului executoriu emis de Administratia Finantelor Publice Municipale Alba Iulia.
Buna ziua,
Am primit o adresa de infiintare a propririi de la Administratia Finantelor Publice, pentru un angajat de-al nostru, care nu si-a platit impozitul pe venituri din activitati independente. Avand in vedere ca adresa este formulata de finante si nu este titlu executoriu dat de o instanta judecatoreasca, nu stiu ce sa fac. Daca eu retin banii si le virez in contul lor, ma gandesc ca poate o sa fim dati in judecata de catre angajat. Imi spuneti va rog ce sa fac in acest caz.
Răspuns la discuția Codul muncii
Multumesc frumos
Discuție Codul muncii
Buna ziua,
Fratele meu lucreaza la o firma de productie, angajat pe perioada nedeterminata, incadrat cu 8 ore/zi, trei schimburi. De doi ani incoace merge si sambata la lucru. Acum i-au anuntat ca o sa mearga si duminica la lucru pentru ca au multe comenzi. Mi se pare strigator la cer. Ce isi imagineaza ca lucra cu roboti ? Ce poate sa faca un angajat in aceasta situatie ? Trebuie sa depuna vreo plangere pe undeva, sau pur si simplu sa nu mearga la lucru duminica ? Ce il sfatuiti sa faca ?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Amenda rovinieta
Semnatura electronica, dar pentru 125 lei cat e contraventia nu stiu daca se merita umblatura, mai ales cu nu avem tribunal in oras si trebuie sa merg la Alba-Iulia.
Vreau sa stiu daca platesc inca odata tariful de despagubire de 28 euro, pentru ca nu da prea multe detali pe instiintarea de plata sa priceapa toata lumea.

In concluzie trebuie sa platesc inca o data taxa rovinietei pe un an. Consider ca este hotie la drum mare, avand in vedere ca avem niste drumuri groaznice.
Am primit un proces verbal de constatare a contraventiei pentru ca in momentul acela nu aveam rovinieta. Acest PVCC mai are si o instiintare de plata care zice ca pe langa amenda trebuie sa achit si contravaloarea tarifului de despagubire de 28 euro.
Eu acum am rovinieta platita, mai trebuie sa platesc din nou 28 euro ?