Buna ziua, am urmatoarea problema :am intentat actiunea de divort care s-a si incheiat ,amiabil,nu s-a facut partaj , minorele au ramas cu mine. Fostul sot este DIR GRAL al societatii familiei lui , administator la o alta societate.Ambele societati au contractat credite si linii de credit de-a lungul timpului, pentru care am semnat la randu-mi (ca si sotie).Intrebarea mea este :care mai sunt indatoririle mele acum , catre bancile in cauza ,dupa ce s-a pronuntat sentinta definitiva ? Se poate introduce o cerere de partaj si la cateva luni de la pronuntarea sentintei(casnicia a durat 12 ani;dupa cati ani de casnicie devin bunuri comune)?in cazul partajului ,daca se mai poate introduce , se obtin si datoriile catre banci?????Va multumesc anticipat.
Buna ziua,m-am lovit de urmatoarea situatie : sunt un angajat cu un salariu de 3000 ron brut lunar (timp de 9 luni intr-un an calendaristic),urmand ca in ultimele 3 luni ale anului sal sa se fi modificat la 350 cu norma redusa 2 ore/zi .Cum e normal sa mi se calculeze concediu de odihna ce imi revine de drept ?Mi se face o medie a sal pe tot anul sau calculul se raporteaza doar la luna cand se acorda concediul( luna decembrie- 350 ron brut )???????Multumesc anticipat.