avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate nimroad

Activitate nimroad

Răspuns la discuția Recurs
Multumesc pt timpul acordat!
Multumesc Gabriela!
Da, este vorba despre rezolutia procurorului.
Daca la Inalta Curte de Casatie si Justitie a României nu se mai poate face un recurs, atunci unde?

Rezolutia a fost pronuntata la Judecatoria Marghita (BH)... nu se poate face un apel nici la Curtea de Apel Oradea? Sau exista vreo institutie la nivel european?

Multumesc frumos!
As vrea sa va intreb daca este posibil sa facem un apel la Curtea Suprema?
Va multumesc mult!
Buna seara!

Multumesc frumos pentru raspunsul dumneavoastra rapid!
Obiectul in cauza este falsificarea semnaturii noeastre (ale mele si ale sotiei) pe un contract de credit revolving la capitolul garantii.
Dupa depunerea plangerii penale am obtinut un Raport Criminalistic de la IPJ Bihor Serviciul Criminalistic Compartimentul Expertize, care a dovedit ca semnaturile noastre au fost falsificate.
Sentinta penala de la Judecatorie este definitiva.

Judecatorul a hotarat: "S-a retinut ca in cauza nu poate fi inceputa urmarirea penala, fiind aplicabile prevederile art. 10 lit.d Cod procedura penala. Faptelor le lipseste unul din elementele constitutive ale infractiunii, respectiv vinovatia."
"Instanta analizand plangerea pententilor in raport cu continutul dosarelor de urmarire penala retine ca plangerea formulata in conditiile art. 278 Cod de procedura penala este nefondata."
Discuție Recurs
O cauza penala a fost judecata.Am primit raaspuns ca este nefondata.pot sa fac recurs sau nu.