avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate mada_big76

Activitate mada_big76

Va multumesc pentru raspuns. Mai am rabdare inca un an si apoi voi renunta la abonament. M-a deranjat foarte mult atitudinea si comportamentul angajatilor care au fost EXECRABILE.
Am un act aditional la un contract de abonament pentru telefonie mobila. Acesta a intrat in vigoare incepand cu data de 15.11.2009 si este incheiat pe o perioada de 24 de luni. Am fost la firma respectiva sa imi reduc abonamentul, raspunsul a fost ca nu se poate pentru ca acesta este prelungit pana in 15.11.2012 deoarece in luna mai 2010 am achizitionat un telefon mobil si contractul a fost prelungit cu inca un an. Studiind actul aditional incheita in 15.11.2009 am constatat ca acesta este pe alt nume (acesta neavand nicio legatura cu numarul meu de telefon), desi este semnat de subsemnata si include numarul meu de telefon. Ma intereseaza daca acest act mai este valabil in acest caz, care ar fi legislatia in vigoare care sa-mi permita sa ma prezint la operatorul de telefonie si sa-mi dea posibilitatea sa reduc abonamentul sau sa il anulez. Va multumesc anticipat pentru raspuns.