avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate danas94

Activitate danas94

Dar nu se trimite acasa prin posta hotararea acasa?
gi_jane2 a scris:

da, se poate ( se mentioneaza in imputernicire si nr de dosar, judecatoria.. stie notarul cum s-o intocmeasca ) . daca o imputerniciti din strainatate , va costa mult. o imputerniciti cand veniti in tara daca nu aveti timp sa va ocupati personal

Va multumesc frumos fac inputernicirea de aici ca nu am posibilitate sa ajung in tara oricum ajunge undeva la 50 euro nui 350 cat vrea dumneaei.
gi_jane2 a scris:

Mai bine va ocupati singura de legalizare. Nu costa decat cate 2 lei fiecare copie ( se plateste taxa la cec) plus cate un timbru judiciar de 0.15 pt fiecare exemplar legalizat.
Cerere luati de la xerox-ul judecatoriei .
Daca nu va puteti ocupa acum ca sunteti plecata din tara ( cred ca de aici va costa in euro), puteti sa mergeti cand veniti in tara sau sa imputerniciti la notar cand veniti, o ruda

Pot face o inputernicire la o persoana majora sa ridice hotararea ? Daca se poate asa va urmez sfatul va multumesc
D a aveti dreptate se discuta cu clientul eu nam zis cat am platit avocata am zis ca nu vrea sa dea hotararea cu motivul ca trebuie 350 euro pentru judecator asta stiam si eu cajudecatori nu cer onorariude aceia am pus intrebarea si cum pot scoate hotararea acum?
Buna ziua am avut un proces pentru incredintare minor procesul sa terminat si intipinam probleme la legalizare . Doamna avocata nea cerut sa platim 2 timbre fiscale si o taxa cu totul a fost 50 euro pana aici nimic rau . dar acum mai cere 350 euro pentru onorariu judecatorului pentru a legaliza hotararea definitiva si irevocabila.