avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Legalizare hotarare definitiva irevocabila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Legalizare hotarare definitiva irevocabila

Buna ziua am avut un proces pentru incredintare minor procesul sa terminat si intipinam probleme la legalizare . Doamna avocata nea cerut sa platim 2 timbre fiscale si o taxa cu totul a fost 50 euro pana aici nimic rau . dar acum mai cere 350 euro pentru onorariu judecatorului pentru a legaliza hotararea definitiva si irevocabila.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:55, 11 Noiembrie 2011
onorariul avocatului se discuta cu clientul si este confiidential. din cate stiu eu judecatorii nu cer onorariu
danas94 a scris:

acum mai cere 350 euro pentru onorariu judecatorului pentru a legaliza hotararea definitiva si irevocabila.



Solicitati aparatorului dvs sa va prezinte chitanta de plata pentru onorariu judecator
Apreciez ca ar fi o premiera nationala,ca judecatorul sa poata emite chitanta care sa justifice valoarea sumei mentionate de dvs,pentru legalizare hotarare
D a aveti dreptate se discuta cu clientul eu nam zis cat am platit avocata am zis ca nu vrea sa dea hotararea cu motivul ca trebuie 350 euro pentru judecator asta stiam si eu cajudecatori nu cer onorariude aceia am pus intrebarea si cum pot scoate hotararea acum?
vedeti ca ati gasit singura raspunsul. nu exista onorarii pentru judecatori si in nici un caz legalizarea unei hotarari nu costa 350 euro. mai bine apelati la un alt avocat
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2011
Anamaria Plevit, Avocat
Mai bine va ocupati singura de legalizare. Nu costa decat cate 2 lei fiecare copie ( se plateste taxa la cec) plus cate un timbru judiciar de 0.15 pt fiecare exemplar legalizat.
Cerere luati de la xerox-ul judecatoriei .
Daca nu va puteti ocupa acum ca sunteti plecata din tara ( cred ca de aici va costa in euro), puteti sa mergeti cand veniti in tara sau sa imputerniciti la notar cand veniti, o ruda

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort Laura_77 Laura_77 Buna ziua!!in urma divortului care s-a incheiat in 2012 avocatul mi-a dat o hotarare de divort in care nu este vizibil scrisul :definitiva si irevocabila!!cum ... (vezi toată discuția)
Chitanta xerox este valabila?- restituire onorariu dorel13 dorel13 Vreau sa iau banii inapoi de la avocat si am chitanta pentru onorariu plus chitanta de taxa judiciara de timbru in xerox. Asa mi-a dat avocatul cand i-am dat ... (vezi toată discuția)
Copie dosar cris87 cris87 buna ziua sunt intr-un proces de stabilire paternitate ,am facut testul adn insa rezultatul v-a fi trimis prin posta direct la judecatorie,abia dupa o luna si ... (vezi toată discuția)