Buna seara ! daca poate cineva sa-mi spuna cum se calculeaza perioadele,in cazul recidivei ,reabilitarii sau contopirii unor pedepse . Se tine cont de data savarsirii faptelor sau data la care raman definitive pedepsele ?
VA MULTUMESC !
Buna seara !da,am fost condamnat cu suspendare [legea c e c -ului] pt o fapta din 2008 si a ramas definitiva in mai 2010,apoi arestat in acest ultim dosar in mai 2010 pt o fapta[art215] petrecuta pana la ramanerea definitiva a suspendarii.imi puteti spune daca ma mai aflu in recidiva postexecutorie si daca pot solicita o contopire cu pedepsele din urma ?Va multumesc anticipat !
IN 2009 AM FOST CONDAMNAT 6 luni cu suspendare cu un termen de supraveghere de 4 ani,asta poate sa-mi atraga recidiva postexecutorie ?Fapta pt care ma judec acum s- a petrecut in 2010.
VA MULTUMESC FOARTE MULT !
VA MULTUMESC D-LE AVOCAT PT RASPUNS !
AS mai avea o intrebare ,va rog ,la care ,daca puteti,sa-mi raspundeti ; In incheierea de la Curtea De Apel [data in noiembrie 2012] se sustine ca ma aflu in ,,recidiva postexecutorie,,.in atare situatie mai pot cere contopirea ?
VA MULTUMESC ANTICIPAT!