E buna vorba aceea care spune ca dupa o noapte de somn vezi altfel lucrurile. Mi-a tracut amaraciunea. Ma consolez cu faptul ca mi-am facut "un priten " la respectivul supermarket si daca il voi mai vizita ii voi aduce aminte de prietenia noastra :)
Am fost azi la un hypermarket. Mi-a fost foame si m-am gandit sa mananc ceva de la raionul de mancare. Ulterior m-am dus sa-mi cumpar un suc si o bagheta de paine. Dupa ce am stat vreo 3 minute la casa speciala rezervata produselor gatite, o doamna mi-a spus ca, casiera e plecata si sa ma duc sa platesc la casa mare. Fiind 8 seara si dupa o zi de munca am uitat de suc si de bagheta (valoare totala 3 lei). La iesire din hypermarket m-au acostat agentii de paza. MI-am recunoscut vina si m-am oferit sa platesc cerandu-mi scuze. A venit un "Rambo" de la paza si m-a poftit intr-o camera, strigand in gura mare sa-l urmez si ca el a "facut dosar penal pentru 0.90 lei". L-am rugat sa vorbeasca frumos si mai incet ca sa nu fiu facut de ras. Probabil m-a vazut mai tinerel (25 de ani) si s-a gandit sa-si bata joc. In camera de perchezitie bineintele nu au gasit nimic suspect la mine, eu explicandu-i ca am bani la mine sa cumpar tot ce am nevoie (avam 900 de ron). La un moment dat mi-a zis ca pentru cei ca mine rezolva el problemele si mi-a aratat un baston. Atunci nu am mai rezistat si l-am rugat sa inchida usa sa opreasca camera si sa imi arate cat e de barbat (avea 1.65 si era schiop). Ulterior am inceput sa fac misto de el si l-am rugat insistent sa cheme polita ca nu platesc nimic. In final am mers sa platesc la casa insa am solicitat sa se prezinte si directorul de magazin sau loctiitorul lui. A venit un domn foarte amabil care si-a cerut scuze si m-a rugat sa platesc sucul si bagheta de paine. Dupa ce am achitat (inca am bonul) am fost poftit din nou in camera respectiva sa-mi ia datele. La plecare i-am spus ca vreau sucul (mai era de un deget) si bageta. Nu mi-au dat-o pentru ca au zis ca, constituie probe. Din moment ce am bonul cu, care am platit si nu mi-am primit produsele pot sa actionez eu in instanta magazinul/firma de paza/persoana respectiva pentru furt? Asta vreau doar asa, poate scap pe viitor un om nevinovat de prostiile unui Rambo.