Am fost azi la un hypermarket. Mi-a fost foame si m-am gandit sa mananc ceva de la raionul de mancare. Ulterior m-am dus sa-mi cumpar un suc si o bagheta de paine. Dupa ce am stat vreo 3 minute la casa speciala rezervata produselor gatite, o doamna mi-a spus ca, casiera e plecata si sa ma duc sa platesc la casa mare. Fiind 8 seara si dupa o zi de munca am uitat de suc si de bagheta (valoare totala 3 lei). La iesire din hypermarket m-au acostat agentii de paza. MI-am recunoscut vina si m-am oferit sa platesc cerandu-mi scuze. A venit un "Rambo" de la paza si m-a poftit intr-o camera, strigand in gura mare sa-l urmez si ca el a "facut dosar penal pentru 0.90 lei". L-am rugat sa vorbeasca frumos si mai incet ca sa nu fiu facut de ras. Probabil m-a vazut mai tinerel (25 de ani) si s-a gandit sa-si bata joc. In camera de perchezitie bineintele nu au gasit nimic suspect la mine, eu explicandu-i ca am bani la mine sa cumpar tot ce am nevoie (avam 900 de ron). La un moment dat mi-a zis ca pentru cei ca mine rezolva el problemele si mi-a aratat un baston. Atunci nu am mai rezistat si l-am rugat sa inchida usa sa opreasca camera si sa imi arate cat e de barbat (avea 1.65 si era schiop). Ulterior am inceput sa fac misto de el si l-am rugat insistent sa cheme polita ca nu platesc nimic. In final am mers sa platesc la casa insa am solicitat sa se prezinte si directorul de magazin sau loctiitorul lui. A venit un domn foarte amabil care si-a cerut scuze si m-a rugat sa platesc sucul si bagheta de paine. Dupa ce am achitat (inca am bonul) am fost poftit din nou in camera respectiva sa-mi ia datele. La plecare i-am spus ca vreau sucul (mai era de un deget) si bageta. Nu mi-au dat-o pentru ca au zis ca, constituie probe. Din moment ce am bonul cu, care am platit si nu mi-am primit produsele pot sa actionez eu in instanta magazinul/firma de paza/persoana respectiva pentru furt? Asta vreau doar asa, poate scap pe viitor un om nevinovat de prostiile unui Rambo.
Opinia mea este sa nu actionati sub imperiul unui impuls la fel cum a facut agresorul dvs... Oricum, sunteti in culpa pentru ca ati uitat sa platiti iar acel individ probabil ca dorea sa isi justifice salariul...Dati dovada de intelepciune si nu de ambitie prosteasca si ranchiuna si lasati problema asa cum este acum. In coada de peste adica... Oricum, amaraciunea din suflet o sa va treaca.
Nu va implicati intr-o actiune in instanta,care implica mult consum nervos si care in conditiile mentionate de dvs,nu garanteaza dispunerea unei solutii favorabile dvs
E buna vorba aceea care spune ca dupa o noapte de somn vezi altfel lucrurile. Mi-a tracut amaraciunea. Ma consolez cu faptul ca mi-am facut "un priten " la respectivul supermarket si daca il voi mai vizita ii voi aduce aminte de prietenia noastra :)
Reclamatie auchan
tudor1973
Buna ziua! Cu ceva timp in urma am vizitat magazinul Auchan din orasul Suceava. Cand am intrat sotia avea in poseta un Cola de 0,5 l cumparat de la alt chiosc ... (vezi toată discuția)