multumesc tuturor pt raspunsuri.
Daca as anunta ingrijitoarii/educatorii de intentia de a inregistra ,cu totii vor vorbii exact ceea ce trebuie sa spuna si se vor purta cu copiii asa cum trebuie.
O plangere catre directorul institutiei exista ca urmare a unui abuz adus copilului meu (abuz recunoscut de altfel de catre un angajat al gradinitei).
Abia dupa acest abuz am decis sa inregistrez pt a intelege ce se petrece acolo si asa am descoperit ca se vorbeste foarte urat copiilor, ca sunt amenintati.
Voi merge mai departe cu plangerile fara sa urmaresc nimic altceva decat tragerea la raspundere a celor vinovati. INtre timp copilul meu nu va mai frecventa acea gradinita.
multumesc pt raspunsuri!
buna ziua,
pentru ca violențele asupra copiilor din gradinite nu sunt fapte care să aibă cu ușurință martori, si pt ca am avut motive sa cred ca se petrece ceva "necurat" la gradinita copilului meu , am inregistrat audio
Din inregistrari se poate observa, fara dubiu ca, copiii sunt injurati, dracuiti, amenintati, pedepsiti, umiliti, stigmati
Etse ilegal ceea ce am facut?
Se poate lua in considerare pentru a proba fapte care s-au petrecut dar toata lumea le neaga?