Numele meu este Cristian.In urma cu 3 ani ,mai precis pe 15.03.2009 am produs un accident din vina mea(lovire din spate).Eu m-am prezentat la politie,am recunoscut,am primit amenda,am dat asigurarea obligatorie...ETC.Cel pe care l-am lovit si-a reparat masina pe CASCO.Dupa aproximativ 1 an am primit o citatie ca intervenient fortat in proces cu SC AMNIASIG in calitate de reclamant pt. Fond-pretentii.Precizez ca parata este SC EUROINS (societatea la care aveam eu RCA-ul).....M-am prezentat(prima data in viata mea intr-o sala de judecata)dar nu am auzit nr.meu de dosar(ori nu am fost atent).....a mai trecut un timp si am primit o comunicare unde la sfarsit spune asa.PENTRU ACESTE MOTIVE IN NUMELE LEGII HOTARASTE:Admite exceptia netimbrarii.Anuleaza cerereaformulata de raclamanta SC Omniasig cu sediul ............in contrariu cu parata SC Euroins si intervenienta (eu),ca netimbrata.Cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare.Pronuntata in sedinta publica,azi,18.03.2010. Pe data de 10.11.2011 am primit iar o citatie in calitate de intervenient.Tin sa precizez ca este exact acelasi dosar cu aceleasi hartii numai ca mai are una in plus.PE ACEEA HARTIE MA INDEAMNA SA SOLUTIONEZ PREZENTUL LITIGIU APELAND LA PROCEDURA DE MEDIERII.Precizez ca sunt citat pe data de 30.03 2012.Ce sfaturi imi dati.VA MULTUMESC.