s-a intamplat pe drum public. Treaba este ca eu am cam reusit sa repar masina in proportie de 80% si azi sau maine sper sa o repar de tot. Daca imi vine acasa citatie (prin postas sau primesc ceva in posta) si nu semnez, respectiv nu ridic citatia ce se intampla? automat trebuie sa merg la tribunal sau numai daca ma da in judecata respectivul?
problema este ca era masina parintilor.... si nu prea vreau sa se afle... pe masina mea este o zgarietura mica pe aripa... probabil ca si pe cealalta va fi la fel... dupa ce am dat putin cu un servetel umed nu prea se mai observa. Si la mine era mai tare zgariata decat la el. Problema este ca acum nu mai stiu nici numar nimic despre masina deci nici daca as vrea nu as mai putea face ceva.
Daca acesta afla numarul meu de inmatriculare (numarul lui tata mai exact) in cat timp voi afla? Banuiesc ca voi primi ceva prin posta( desi sper sa nu).
Azi am "agatat" o masina parcata, usa stanga , o zgarietura mai mult... numai ca mai intinsa... adica are dimensiunile cam a unei palme... nu s-a luat nici vopseaua , eventual lacul de pe masina. Cand sa intamplat am crezut ca am i-am atins doar oglinda si am plecat mai departe, dar dupa vreo 100 m m-am oprit si am vazut ca era zgariata putin masina.
Mentionez ca era un martor, care s-a oprit putin si apoi a plecat mai departe, deci nu stiu daca mi-a luat numarul sau nu.
Ce as putea pati daca acesta va reusi sa informeze proprietarul celeilalte masini?