avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters229336

Activitate ContSters229336

,buna seara,da,sigur e notar,am fost la notar ptr o alta traba si tinand cont de decesul recent al sorei bunicii,am intrebat daca imi poate strica cineva acest act de v-c cu clauze si mi-a spus ca orice ruda a decedatei il poate strica si ca pot incepe succesiunea pe acest act,problema mea este ca pe cine sa chem la succesiune ptr ca toata chestia este aberanta,am act de v=c unde scrie clar ,vand sotilor ,,,,,are si suma pe el si o clauza de intretinere ,iar eu avand grija de decedata,ea murind in spital dupa o operatie,am platit operatia si am chitante pe placutele de sold,inmormantare,autopsie etc,sunt f derutata si chiar nu inteleg nimic,va rog dati-mi un sfat,si cine imi poate strca actul de v-c,va multumesc,mentionez daca ajuta cu ceva ca am si intabularea facuta,deci totl este in ordine,iar decedata la randul ei a avut act de vanzare cumparare de la parinti.,decedata adica sora bunicii mele,nu a fost casatorita niciodata si nu are copii,
buna ziua,asa m-am gandit si eu dar notarul a spus ca trebuie sa fac succesiunea pe actul de v-c ,
buna dimineata,am si e 2 intrebari daca ma puteti lamurii,eu am un act de vanzare cumparare cu clauze de la o sora a bunicii si am inteles ca trebuie acum dupa dece sul ei sa fac succesiunea,de ce trebuie sa o mai fac daca am acest act si in ce consta acest lucru si cat dureaza?va multumesc ,
va multumesc din inima ptr raspuns,o seara placuta.
BUNA SEARA,AM SI EU O INTREBARE,DACA MA PUTETI AJUTA SI ANUME DACA SE POATE STRICA UN ACT DE VANZARE-CUMPARARE CU CLAUZE DE INTRETINERE?ACUM 9 ANI O SORA A BUNICII NE-A FACUT ACEST ACT,MENTIONEZ CA EA NU A FOST CASATORITA SI NU ARE COPII,ACUM O SAPTAMANA A CAZUT,A AVUT O FRACTURA DE FEMUR STANG,IAR IN URMA OPERATIEI A DECEDAT,BINEINTELES CA AM PLATIT OPERATIA ACELE PLACUTE PTR SOLD,AVAND CHITANTA,NOI STATEAM IN ACEEASI CASA,NE-AM PUTUT OCUPA DE DANSA CA INTRETINATORI,PROBLEMA ESTE CA O SORA DE DANSEI NE-A AMENINTAT CA NE STRICA ACTUL CA NU AM AVUT GRIJA DE EA,BINEINTELES CA NU ESTE ADEVARAT EA DECEDAND IN SPITAL SI EU CU SOTUL MEU NE-AM OCUPAT DE TOATE, ADICA DE INMORMANTARE,AUTOPSIE,AM PLATIT ACELE PLACUTE PTR SOLD,VA ROG SA IMI SPUNETI DACA SE POATE STRICA ACEL ACT,IN ACT SE MENTIONEAZA CA AM PLATIT SUMA DE 30 MIL VECHI EI CA PLATA PTR CASA SI SA EFECTUAT IN FATA NOTARULUI,VA MULTUMESC IN SPERANTA CA MA PUTETI SFATUI.