avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate danielalexxa

Activitate danielalexxa

Buna ziua, sora mea s-a intors dintr-o tara musulmana pentru a divorta la locul ei de domiciliu. Casatoria este in Romania, insa a trait si acolo o perioada, doar in primii 10ani in Romania, nascand aici 2 copii. A plecat de frica sotului impreuna cu copii. Dealtfel si in timpul casatoriei din cauza violentelor fugea de acolo la locuinta parintilor in Prahova. Ea isi are domiciliul neschimbat, in Bucuresti sector 2, unde a locuit cu sotul in primii ani de casatorie. Vrea sa divorteze cat mai curand si sa ceara sa i se incredinteze copii, insa unde poate introduce cererea? Multumesc!
Răspuns la discuția reabilitare
Buna ziua, d-na avocat, am vazut in discutiile pe care mi le-ati recomandat ca, daca nu voi putea sa fac dovada cu chitantele ca am achitat cheltuielile si despagubirile vor trebui din nou achitate. In acest caz unde la voi achita, se va redeschide dosarul? Multumesc si va rog sa ma scuzati ca va pun multe intrebari, insa mi-ati fost de mare ajutor!
Discuție reabilitare
Buna ziua, va rog mult sa-mi raspundeti la problema mea privind reabilitarea mea pentru o pedeapsa de 4ani, executata de mai bine de 15 ani. Ce acte imi trebuie pentru a fi reabilitat? eu nu mai am hotararea judecatoreasca. Atunci am platit despagubiri dar acea dovada nu mai exista. Imi trebuie si aceasta dovada? Cum pot sa-mi alcatuiesc dosarul. Nu pot avea un avocat. Va rog ajutor! Multumesc mult!