avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare

Buna ziua, va rog mult sa-mi raspundeti la problema mea privind reabilitarea mea pentru o pedeapsa de 4ani, executata de mai bine de 15 ani. Ce acte imi trebuie pentru a fi reabilitat? eu nu mai am hotararea judecatoreasca. Atunci am platit despagubiri dar acea dovada nu mai exista. Imi trebuie si aceasta dovada? Cum pot sa-mi alcatuiesc dosarul. Nu pot avea un avocat. Va rog ajutor! Multumesc mult!
Va trebuie dovada privind despagubirile si hotararea judecatoreasca.
Aveti aici actele necesare:
www.avocatnet.ro/content/for...
Buna ziua, d-na avocat, am vazut in discutiile pe care mi le-ati recomandat ca, daca nu voi putea sa fac dovada cu chitantele ca am achitat cheltuielile si despagubirile vor trebui din nou achitate. In acest caz unde la voi achita, se va redeschide dosarul? Multumesc si va rog sa ma scuzati ca va pun multe intrebari, insa mi-ati fost de mare ajutor!
Dovada achitării despăgubirilor o puteti face si cu martori dacă nu mai deţineţi chitanţele.
Puteti incerca si la Biroul de executari penale de la instanta unde s-a pronuntat sentinta daca au inregistrat macar plata cheltuielilor judiciare.
Puteti lua legatura, daca cunoasteti domiciliul acesteia, cu partea civila, poate recunoaste incasarea despagubirilor. In acest caz solicitati audierea acesteia ca martor, daca nu reusiti sa dovediti in alt mod achitarea despagubirilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de reabilitare judecatoreasca- continut, conditii si acte necesare monicasimarian monicasimarian Buna ziua.In anul 1999 am primit o condamnare de 6 ani(din care am executat 4 ani).Am terminat de executat pedeapsa in anul 2004.Acum as dori sa fac cererea de ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor londonezul londonezul Buna ziua,ma poate ajuta si pe mine un avocat,as vrea sa fac reabilitare judecatoreasca si nu imi permit sa platesc onorariu la un avocat.doresc sa stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca monalisaalina monalisaalina Va rog tare mult sa imi spuneti ce trebuie sa contina dosarul petru reabilitarea judecatoreasca si care este instanta competenta?cea acre a emis hotararea de ... (vezi toată discuția)