avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate amiraa

Activitate amiraa

Răspuns la discuția incredintare minor
da locuieste cu el din august de cand tot imi spune ba ca vrea sa mearga cu ea la munte ba la salina la mine nu vrea sa o mai aduca sub nici o forma nici sa ma apropii de ea .ba ii baga in cap tot felul de prostii. si vrea doar sa ma santajeze cu anumite chestii pe care eu daca le fac a doua zi o aduce la mine
da dar procesul este in desfasurare el nu are o incredintare,pana atunci copilul are dreptul sa fie si cu mama si cu tata,nu?
real este faptul ca fetita este la tatal ei si care refuza cu orice pret sa ma lase sa am contact cu ea
el a vorbit sau a reusit sa convinga cumva educatoarele sa faca aceasta adeverinta scrisa de mana in care spun ca fetita frecventeaza gradinita ,ca el a reinscris-o ,ca el se ocupa de tot ce tine de gradinita,hartie care a prezentat-o ca proba la dosar. asta dupa ce eu am incercat intr-o zi sa o iau de la gradinita fara succes insa pt ca tot ele l-au anuntat ca sunt acolo
buna ziua,
as vrea sa va intreb daca intr-un proces de acest gen educatoarele gradinitei pe care o frecventeaza copilul pot da o adeverinta semnate de ele in care spun ca ,copilul frecventeaza acea gradinita?