avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Activitate dany3la

Activitate dany3la

Răspuns la discuția CNP gresit pe contractul de munca
Ba da am luat dar si acela era gresit insa nu s-a uitat nimeni acum nu stiu ce -mi venii si m-am uitat mai atent pe contractul de munca e acelasi CNp iar in urma cu o luna m-am dus la casa de pensii deoarece nu imi aparea contributia la pensia obligatorie,mi-au cerut Cnp si mi-au zis ca nu figurez nicaieri dar nu stiu din ce cauza. Acum am aflat dar nu stiu ce se va intampla cu acesti ani?se vor pierde?
Buna ziua ma confrunt cu o problema grava zic eu va rog sa ma ajutati.De aproape 3 ani lucrez la o firma si acum 2 zile am avut nevoie de o adeverinta .Atunci am abservat ca am alt CNP ce se poate face i acest caz ?mai ales ca sotia trebuie sa nasca si eu sunt singurul angajat din casa? Va multumesc anticipat
Buna ziua ,va rog din suflet sa ma ajutati:dupa ce mai bine de trei ani ne-am chinuit sa avem un bebe acum dupa ce am ramas fara servici la o luna jumatate am aflat ca sunt insarcinata.Deci nu pot beneficia de indem. crestere copil
>De la asistenta sociala ne-a spus ca poate cere sotul un stimulent el fiind angajat de 3 ani.Va rog sa ma lamuriti caci nu mai stiu ce sa fac la gandul ca va trebui sa ne descurcam doar din salariul lui de 850 ron .Va multumesc din suflet.