avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Activitate danieldi

Activitate danieldi

nu e bine cu inchirierea.nici mie nu mi ar convenii sa platesc chirie pentru o parcare in indiviziune pe care o am in acte.portile ereau facute deja.ei doar au montat doua pistoane pe ele si au pus cateva camere prin curte.cand nu ereau automatizate,erea libera intrarea si nu ma deranja daca veneam seara chiar si 30 de seri consecutive si nu gaseam loc,o lasam in strada,dar acum ma deranjeaza la culme si ma abtin enorm sa nu rup un cap de presedinte.intr un fel sau altul o sa ma fac inteles dar asta in nici un caz cu vorba buna(asta am incercat deja) .cand le am zis ca nu e legal pt ca orice lucrare pe spatiul comun sau in indiviziune tr suportat de toti proprietarii daca asa se hataraste in a.g. ei au zis ca sunt multi pensionari care nu au masina si nu vor sa participe si de asta au facut asa.si acum.............cum a zis si tehnicianu acestor dobitoci,nemernici li se pare corect,normal si legal sa ramana doar cei care au participat de la inceput.spatiul respectiv este betonat si ei vor sa asfalteze si sa stranga banii tot de la astia care au participat.ar fi cam 800 lei de fiecare si zic ei ca care nu participa il da afara si baga pe altul.niste cheltuieli prostesti.asfalt peste beton!!!!!! si la ce cost.o aiureala.daca l dau pe nemernicu de presedinte in judecata i o cer si pe masa si pe taso.
ma intrebam doar,reprezentantii primariei chiar nu pot face nimic?!!! multe apartamente sunt inchiriate si pe proprietarii care nu au participat la automatizare,avand apartamentele inchiriate nu prea ii intereseaza.si chiriasii nu se baga.fiind un ansamblu nou construit,nu ne cunoastem destul.ii dau in judecata,imi fac dusmani,desii prin acest abuz sunt deja dusmani,dar macar sa pot obtine daune importante.
aaaaaaaaa, atat presedintele,cenzorul,administratorul deci intreg comitetul,locuieste aici,cand s a luat aceasta hotarare nu am participat atat eu cat si multi altii din diverse motive.au participat la costurile automatizarii 42 de proprietari.au trecut 2 ani de atunci.poate ca multi dintre noi nu am participat din cauza banilor.dar asta nu inseamna ca daca noi nu avem bani de automatizare sa nu ni se permita intrarea in spatiul pe care in detinem in diviziune si care este specificat si in contract de v.c. de un an si ceva solicit la presedinte sa particip si eu si ma refuza categoric precum ca trebuia sa particip de atunci.inainte era simplu.porti erau dar nu automatizate.stateau deschise.dar se vede clar motivul refuzului acestor indivizi.sunt 30 si ceva de locuri de parcare,ei sunt 42 si daca mai dau telecomanda la cineva seara o sa se aglomereze si unii dintre acestia s ar putea sa parcheze afara nemaifiind locuri.interesul lor este sa ramana cat mai putini,daca se poate fiecare cu locul lui.nu se poate gasi intelegere,sunt niste nemernici.eu platesc impozit pe terenul in indiviziune.

Buna ziua, sunt proprietar al unui apartament in contractul caruia se mentioneaza ca s-a transmis in coproprietate fortata si perpetua suprafata indiviza de 16,56 mp,din 1100mp; reprezentand supraf aferenta spatiilor comune ale intregului imobil,(blocul 3) si suprafata indiviza de 30,25 mp din terenul aferent imobilului in suprafata indiviza de 2000mp.
mentionez ca sunt trei blocuri lipite in forma literei" U " ce formeaza o curte interioara
care a fost inchisa cu porti motorizate (cu telecomanda) si sistem video de catre asociatie. (este si o portita de acces persoane).
Presedintele asociatiei a pus un anunt prin care specifica, ca proprietarii care doresc telecomanda sa se inscrie la asociatie in 30 de zile, deoarece se spune ca toate cheltuielile ( sistem motorizat pt porti+ telecomenzi si sistem de supraveghere video) sunt suportate de persoanele inscrise.
Atunci nu m-am inscris ca nu aveam masina, iar acum dupa aproape 2 ani cand am
solicitat o telecomanda mi s-a spus ca nu se mai poate ,si ca raman doar cei care s-au inscris la inceput adica 42 de proprietari,deoarece asa au hotarat ei .
In cele trei blocuri sunt 200 apartamente.
Este legal cum au procedat ?
Eu am dreptul la telecomanda(sa intru cu masina)?
Cativa proprietari si-au montat placute cu nr de inmatriculare la locurile pe care si le-au ales ei si blocheaza pe cel care parcheaza in locul sau.Au acest drept?
Cui trebuie sa ma adresez daca nu este legal ce fac ei?
Va multumesc !!!
Aplauda

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for... "