avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate eumaria81

Activitate eumaria81

Răspuns la discuția Recuperare taxa auto
Am fost la Finante si am depus doua cereri pentru eliberarea unor duplicate de pe chitanta si decizia de calcul a taxei de poluare (luni le primesc la ghiseu). Astazi am tradus documentele de provenienta ale autoturismului din Spania (150lei) si abia marti voi demara procedura oficiala de contestare a taxei de poluare catre Directia Finantelor Publice.
Doamne ajuta!
Răspuns la discuția Recuperare taxa auto
Va multumesc!
Merg maine la Biroul de Inmatriculari Auto sa cer o copie de pe chitanta de achitare a taxei si apoi la Finante sa depun o cerere prin care solicit taxa de poluare. Sper sa reusesc sa rezolv ceva...
Numai bine!
Buna seara!
Ma aflu si eu intr-o situatie mai delicata si va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi/raspunsuri. Am adus in Romania in 2008 un VW Passat (an fabr. 1998) din Spania. In Spania era pe numele meu (eu avand si cetatenie spaniola). Pe 5 decembrie 2008 l-am inscris in Romania (tot pe numele meu) si automat am platit si o taxa foarte mare de inmatriculare.
Credeti ca este prea tarziu pentru mine, tinand cont de faptul ca au trecut aproape 3 ani, sa imi mai recuperez suma de bani pe care am fost nevoit sa o achit atunci?
Cunoasteti cazuri cu rezultat favorabil la Tribunalul din Dambovita si un avocat care m-ar putea ajuta aici?
Multumesc!