Am fost la Finante si am depus doua cereri pentru eliberarea unor duplicate de pe chitanta si decizia de calcul a taxei de poluare (luni le primesc la ghiseu). Astazi am tradus documentele de provenienta ale autoturismului din Spania (150lei) si abia marti voi demara procedura oficiala de contestare a taxei de poluare catre Directia Finantelor Publice.
Doamne ajuta!
Va multumesc!
Merg maine la Biroul de Inmatriculari Auto sa cer o copie de pe chitanta de achitare a taxei si apoi la Finante sa depun o cerere prin care solicit taxa de poluare. Sper sa reusesc sa rezolv ceva...
Numai bine!
Buna seara!
Ma aflu si eu intr-o situatie mai delicata si va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi/raspunsuri. Am adus in Romania in 2008 un VW Passat (an fabr. 1998) din Spania. In Spania era pe numele meu (eu avand si cetatenie spaniola). Pe 5 decembrie 2008 l-am inscris in Romania (tot pe numele meu) si automat am platit si o taxa foarte mare de inmatriculare.
Credeti ca este prea tarziu pentru mine, tinand cont de faptul ca au trecut aproape 3 ani, sa imi mai recuperez suma de bani pe care am fost nevoit sa o achit atunci?
Cunoasteti cazuri cu rezultat favorabil la Tribunalul din Dambovita si un avocat care m-ar putea ajuta aici?
Multumesc!