As dori sa va intreb daca pot recupera taxa de prima inmatriculare platita pt o masina de la o firma de leasing dupa ce le-am predat masina ?
Nu ar fi normal sa-mi returneze banii daca ei sunt proprietarii si masina au revandut-o ? E ca si cum as inchiria masina cuiva pt 2 ani iar eu i-as plati proprietarului taxa de prima inmatriculare integral #-o
E vorba de aprox 1500 Euro .
Multumesc
Buna ziua ,
As dori un sfat in ceea ce priveste urmatoarea speta :
Am predat cu Proces Verbal acum 2 ani o masina firmei de leasing .
Nu s-a mentionat pe proces ca as mai avea ceva de platit catre ei.
In acest an mi s-au blocat toate conturile personale si mie si asociatei mele precum si contul firmei cu o suma exorbitanta ca as fi datoare catre ei (aprox 5000 Euro) de catre aceasta firma
Nu mi-au predat BO in alb lasate garantie .
Nu mi-au raspuns solicitarilor trimise de catre noi prin avocat prin care ceream explicatii despre aceste sume .
Masina ei au vandut-o intre timp altui propretar .
Ce este de facut ? Plangere penala la politie ? reclamatie la Protectia Consumatorului ? Mentionez ca am achitat si taxa de prima inmatriculare in numele lor (eu fiind doar uitilizatorul masinii ) de aprox 1600 Euro si nu mi-a fost returnata .
Daca ii dau in judecata dureaza mult si bine si nu doresc asta insa as dori sa le fac plangeri , reclamatii ...sa-mi justifice aceasta suma , ei pot introduce Biletele la Ordin nepredate si pot scrie pe ele si 1 milion de Euro ?
Ce ma indrumati ?:(
Am facut solicitare prin avocat sa